KURZ: Jak vyjít z pod vlivu parazitických struktur ovládajících lidstvo a opětovně důstojně jako ČLOVĚK žít a ve své síle být

Kurzy » KURZ: Jak vyjít z pod vlivu parazitických struktur ovládajících lidstvo a opětovně důstojně jako ČLOVĚK žít a ve své síle být

4.1.2024, Admin

ČLOVĚK – nejmocnější bytost v celém Universu, v naprosté dokonalosti stvořený, na Čele-věků se ocitající - se na čas sám sobě, svým původním pramenům a svému předurčení (stěžejní harmonizační článek celého vesmírného řetězce) na míle vzdálil. Někomu (?) podařilo se jej dostat přesně tam, kde chtěl jej mít, do destrukce, a tak do svého područí, aby ten onen naplnil své cíle a svůj záměr, který si v sobě vytvořil. Ten záměr nebyl čistý, neměl čisté úmysly, ale naopak toužil po tom, aby on sám nejmocnějším z nejmocnějších se stal, a tak se nad Boha a Božský princip vyvýšil a jeho – Boha a vše Božské, včetně jeho dětí - Čelověků, rozdrtil.
A tak podařil se husarský kousek tomu a těm, kteří sebe, život, lidi, Boha a vše Božské nenáviděli, a tak se do rozvracení Božského způsobu života na Zemi dali.

ONLINE KURZ: Jak vyjít z pod vlivu parazitických struktur ovládajících lidstvo a opětovně důstojně jako ČLOVĚK žít a ve své síle být

ČLOVĚK – nejmocnější bytost v celém Universu, v naprosté dokonalosti stvořený, na Čele-věků se ocitající - se na čas sám sobě, svým původním pramenům a svému předurčení (stěžejní harmonizační článek celého vesmírného řetězce) na míle vzdálil. Někomu (?) podařilo se jej dostat přesně tam, kde chtěl jej mít, do destrukce, a tak do svého područí, aby ten onen naplnil své cíle a svůj záměr, který si v sobě vytvořil. Ten záměr nebyl čistý, neměl čisté úmysly, ale naopak toužil po tom, aby on sám nejmocnějším z nejmocnějších se stal, a tak se nad Boha a Božský princip vyvýšil a jeho – Boha a vše Božské, včetně jeho dětí - Čelověků, rozdrtil.
A tak podařil se husarský kousek tomu a těm, kteří sebe, život, lidi, Boha a vše Božské nenáviděli, a tak se do rozvracení Božského způsobu života na Zemi dali.

Ti dotyční znalí vědy obraznosti a vesmírných konů byli, jejich rychlost myšlení na čas předčila rychlost myšlení ostatních a tak dokázali stvořit, ve svých myšlenkových obrazech prvotně, svět obrácený tomu, který pro nás Bohem byl z Lásky stvořený….a ten se postupně začal více a více promítat do hmoty.

Z lidského společenství, kdy na Zemi jedna krásné vědomá civilizace žila (téměř 1 000 000 let našich Prvopočátků), najednou zjevili se ti, kteří dokázali je – dobromyslné, čisté, láskyplné – lidi, Čelověky, obelstít a na svou stranu dokonce získat i některé z nich. A tak ty nejvyšší lidské ctnosti – LÁSKU, RADOST, MOUDROST, LASKAVOST, LIDSKOST, DOBROSRDEČNOST, HARMONII a další – ty největší neřesti – PÝCHA, ENERGIE SOBECTVÍ VE VŠECH MOŽNÝCH PODOBÁCH – na Zemi vystřídali. Doslova celá Země jimi protknutá byla a stále ještě je, po ENERGII LÁSKY a dalších CTNOSTECH už jen vzpomínky z minulosti zbyly….a přenádherná, jedinečná planeta Země byla nucena do ničivého hávu obléknout se a s utrpením a energií ničení na všech úrovních nedobrovolně potkat se, tak jako i mnozí z nás, obyvatelů zdejších.

Čím více se z lidí - nelidů, nežitů, biorobotů stávalo, tím hutnější parazitické pole působnosti na Zemi vytvořeno bylo, až to doslova celou lidskou civilizaci omráčilo, duše mnohých uvěznilo a energie Čelo-věčné pro nekalé účely využíváno bylo….a tak se lidstvo vědomě, nevědomě, dobrovolně, nedobrovolně na destruktivním způsobu života na Zemi a následně i v celém Vesmíru podílelo a ve většině stále ještě podílí, jen dnes vše do daleko „vznešenějších“ hávů zahaleno je, neboť EGO a temnota s ním v Propojení velmi rafinované je a dokáže u zdegradovaných lidí vytvořit nespočet ILUZÍ, do kterých je zamotává a skrze ně temný program naplňován je, přičemž oni si myslí, že tomu přesně naopak je a oni tu ve jménu Boha, Pravdy a Lásky, konají a jsou.

Dokud však tyto parazitické struktury a jejich způsoby, nástrahy, pasti nebudou lidmi do hloubky rozpoznány a nezaujme-li se ten pravý, skutečně vědomý, a tak jedině ten v pravé síle se nacházející, postoj, pak stále volné pole působnosti tyto struktury mají.

Jen náš OBRAT a NÁVRAT k naší skutečné podstatě a ZROZENÍ novodobé vědomé síly v nás dokáže do hloubky, od základů změnit vše, neboť nemůže stejná úroveň vědomí, která systém stvořila, dostat nás z něj a z područí temného programu….my potřebujeme býti v tom pravém, čistém Čelo-věčném naladění, kde již nemají místo žádné naše slabosti, slabiny, pokřivenosti, egocentrismus, nízké emoce, destruktivní mysl, vnitřní zranění a vše to, co navlékli jsme na sebe v čase našeho zapomnění, to totiž zapotřebí je, aby rozpuštěno bylo a my naopak vzali si vše potřebné z doposud prožitého a pouze a jen naše čisté vnitřní naladění a vnímání dokáže nás přes hory MORDORU přenést a dát zaniknout světu, který nás v utrpení, destrukci a naší vlastní degradaci držel, byť nepočet iluzí vytvořit dokázal o tom, jak se nám šťastně, krásně v tomto život, Boha a Matičku Zemi dehonestujícím světě, žije….

Dokud toto stále neprohlédneme a budeme-li se stále točit v onom destruktivním kruhu temnotou vytvořeném, stále mají své volné pole působnosti a moc nad vašimi životy tak, jak opakovaně stále dokola ukazují, a to i v případě, že vám na chvíli řetěz, na kterém vás kolem krku drží, povolí, abyste nabyli dojmu jak již svobodnými a šťastnými jste….jj uměli to vše vytvořit dokonale, když stále tolik lidí neprohlédlo a pokračují ne ve svém vlastním životě, hodném Člověka, ale pokračují v jimi předhozených scénářích, které pro ně vždy směrodatné jsou…..

Proto je dobré vědět, že tento parazitický systém neskončí, dokud vy nepochopíte, nepocítíte zcela jasně, každou svou buňkou to, kým Jste, kde vaše původní prameny pramení a dokud jim neřeknete jasné A DOST! – a nezačnete-li skutečnými vědomými, láskyplnými kroky a kony svůj život ve své každodennosti měnit….

Z pod vlivu parazitických struktur dokáže se tedy dostat jen ten, kdo je pýchou a energií sobectví, stejně tak jako nízkou sebeláskou, sebeúctou, sebehodnotou nezatížen….ten, kdo do hloubky rozklíčovat dokázal, skrze prožitky a zkušenosti své, jak temnota za systémem schovaná přemýšlí, jaké má nástrahy, pasti, způsoby…..ten, kdo přes všechno dění nachází se v morální čistotě anebo do ní směřuje, skrze rozhodnutí své pevné – BÝT DOBRÝM, LÁSKYPLNÝM ČLOVĚKEM – hodným onoho jména ČLOVĚK….ten, kdo znalosti o fungování energií a vesmírných konů má a jen ve prospěch Boha a Božského principu je využívá….ten, kdo dokázal dostat se z veškerých svých pokřiveností, oslabení, bolestí, strachů a pochybností, do kterých jej jeho destruktivní mysl stále zamotávala….tedy ze všech těch tzv. „pák“, které temnota na něj měla, a tak na něj působit mohla…..ve svém područí, ze kterého nebylo na čas úniku, jej držela…..dokud dotyčný nepochopil, neprocitl…..a nevystoupil ze všech těch iluzí a her na SVĚTLO…..

….Skutečným SVĚTLEM můžeme v této době být – pokud obě polarity temnotu a světlo v sobě přijaté a do hloubky zpracované máme…..neboť Bůh stvořil Člověka tak, že vzal všechny vesmírné, tedy i temné i světlé, energie a vyrovnal je v Člověku do rovnováhy, do Harmonie……a stačí když jen jedna z nich vybočí, vychýlí se a dotyčný a s ním i vše ostatní se do Disharmonie, Nerovnováhy dostává……tedy být uvnitř sebe v HARMONII na všech úrovních nezbytné je….pak můžeme opět plně plnit své předurčení Čelo-věčné – být hlavním harmonizačním Článkem celého vesmírného řetězce….a tak tvořit Harmonii a Šťastné Bytí na Zemi…..a dále v celém Vesmíru pokračovat v souladu s naším předurčením….

Proto se v tomto KURZU zaměříme na to vše, aby jste mohli dojít k hlubším uvědoměním a pochopením všech souvislostí, které ovlivňují naše životy, naší energetiku, naše schopnosti a na rozpuštění všech negativních, destruktivních vlivů, které drží Člověka – LIDSTVO – v područí programu temnoty a tak v energetickém oslabení.

Jak se dostat z pod vlivu parazitických struktur a opět ve své síle být, si právě povíme během tohoto online kurzu

V 6 lekcích tohoto kurzu se podíváme na tato témata:

- Jak se podařilo temnotě dostat nás – lidstvo - na čas do oslabení a proč se tak vůbec stalo?
- Co vše nás ovlivňuje a působí na náš život a naši energetiku?
- Co vše nás oslabuje a drží pod vlivem parazitických struktur, a tak i pod vlivem temného programu? Co vše nám znemožňovalo a stále ještě znemožňuje naplnit své předurčení a v souladu s ním žít?
- Jaká je vlastně Pravda o nás, o Člověku a jaké jsou naše původní prameny?
- Co je naším zásadním úkolem v této době a co vše je spojeno s naším předurčením?
- Proč je způsob života tím hlavním pro náš život a naši energetiku?
- Příčiny a následky kolem nás – vliv na naše energeticko-informační pole
- Kdo a proč nám „odstřihl“ naše schopnosti a jaké následky na naše životy toto má? Co se stane s námi, pokud budeme v tomto destruktivním, zdegenerovaném naladění pokračovat dál? A jak z toho vlastně ven?
- Jak uzdravit sám sebe a přestat být nemocným a bezmocným?
- Co vše nás oslabuje a mění nás v nemohoucí, slabé jedince? Jak být zdravý, silný, radostný a šťastný – plný permanentní životní energie a síly?
- Jak vyházet všechno to smetí z naší mysli a pročistit, zregenerovat všechny součásti naší bytosti?
- Co vše umožňuje působit na naší energetiku, naše zdraví a naše životy? Kontrola vlastní energetiky, nepropustnost vlastního energetického pole
- Negativní vlivy na naše životy a naše zdraví – a jak je rozpustit a nechat odejít z našeho života, nezacyklovat se již více v nic a tak i ve své vlastní destrukci?
- Od způsobů obrany k úplné nezranitelnosti
- Parazitické struktury a jejich vláda a vliv nad světem
- Sebedestrukční programy a přesvědčení a jak jim vale dát?
- Co je zdraví a co je nemoc? Vnitřní rytmy organismu a zvýšení úrovně energetiky – systém svépomoci
- Nová etapa našeho života: úplné odhalení možností a schopností – cesta za svobodou
- Zvláštnosti nové etapy – úplné ovládnutí situace a převzetí moci nad svým životem
- Jak si správně přát?
- Sestavení programů na prolomení situace a dosažení úspěchů na všech rovinách svého života
- Osvobození od parazitických struktur, od nástrah, pastí a smyček
- Jak získat sebedůvěru a dostat se zpátky k sobě, do své síly?
- Korekce příčin opakujících se (karmických) negativních událostí – vyvázání se z karmických uzlů stvořených temnotou – karmické příčiny a následky, příznaky karmy, dobrovolné očištění karmické situace
- Energetický půst a další ozdravné návyky
- Principy vzájemných vztahů s lidmi v našem okolí a způsoby jejich ovládání
- Vznik, působení egregorů, jak ve vlastním energetickém poli, tak i v kolektivním vědomí
- Jak se dostat ze zacyklení se v nízkých pocitech – pocitech viny, studu, hanby, hněvu, nenávisti apod.
- Aktivní odtržení parazitického energetického spojení od jiného Člověka a egregoru nad ním?
- Terapie skutečné karmy – jak vyjít z pod vlivů temnoty a být opětovně ve své síle
- Záměry, přání a konstrukce – vědomá práce s nimi
- Často pokládané otázky – a odpovědi na ně

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace