KURZ: Splynutí a Sjednocení s Bohem, aneb jak opět kráčet s Bohem a z duše žít

Kurzy » KURZ: Splynutí a Sjednocení s Bohem, aneb jak opět kráčet s Bohem a z duše žít

4.1.2024, Admin

Po dlouhý čas našich životů na Zemi Jsme přirozeně, jako děti svého Rodiče – Boha -, Božským způsobem života žili, tudíž jsme s Bohem kráčeli, z duše žili a naše dary, schopnosti, možnosti dále rozvíjeli – ve Prospěch Boha a Božského principu, pro Radost všech. Byli Jsme hodni toho velikého jména ČLOVĚK a plnili Jsme své předurčení a žili v souladu s ním. S Bohem a Božským principem byli jsme pevně spjatí – Láska, Radost, Moudrost, Štěstí a další CTNOSTI námi proudili a na každém kroku nás tak provázely. Jak krásný a blahodárný byl takový život pro nás samotné, a tak i pro nás všechny – celé lidské společenství, přírodu, Matičku Zemi a samotného Boha, Tvůrce krásného, láskyplného světa pro všechny bytosti.

ONLINE KURZ: Splynutí a Sjednocení s Bohem, aneb jak opět kráčet s Bohem a z duše žít

Po dlouhý čas našich životů na Zemi Jsme přirozeně, jako děti svého Rodiče – Boha -, Božským způsobem života žili, tudíž jsme s Bohem kráčeli, z duše žili a naše dary, schopnosti, možnosti dále rozvíjeli – ve Prospěch Boha a Božského principu, pro Radost všech. Byli Jsme hodni toho velikého jména ČLOVĚK a plnili Jsme své předurčení a žili v souladu s ním. S Bohem a Božským principem byli jsme pevně spjatí – Láska, Radost, Moudrost, Štěstí a další CTNOSTI námi proudili a na každém kroku nás tak provázely. Jak krásný a blahodárný byl takový život pro nás samotné, a tak i pro nás všechny – celé lidské společenství, přírodu, Matičku Zemi a samotného Boha, Tvůrce krásného, láskyplného světa pro všechny bytosti.

Po nějakém čase stalo se však něco, co Jsme jako lidstvo po prvních 990 000 let nepoznali, jistý zlom v našich životech, který se ve stále větším měřítku zapisoval do našich životů. Ten zlom nastal, když nejdříve v jednom, posléze v dalším a dalším zrodila se ENERGIE PÝCHY a některá z forem SOBECTVÍ, které zamávaly čím dál více našimi osudy.

Do našich životů vstoupily situace, události, pocity, myšlenky, způsoby a činy doposud v dějinách lidstva nevídané. Jako by uhodil BLESK z čistého nebo do zemského prostoru a přinesl nám radikální změnu a tržné rány, které čím dál bolestivější začaly pro nás být. Mnohým naopak narostly iluzorní křidélka díky pocitům pýchy, své výjimečnosti, jedinečnosti, nadřazenosti, moci a povýšenosti nad druhými, kdy zlaťáky v kapse i v truhlách oblékli člověka do dosud nepoznaného hávu, kdy začal vznášet se jako kohout na svém teritoriu a určovat svá sobecká, nesmyslná pravidla a zákony, která stále destruktivnější dopad měly na ostatní lidi a celkový život na Zemi.

Život na Zemi byl zaplněn dosud nevídanými energiemi, které se začaly zhmotňovat a materializovat v podobě nepříjemných, tíživých životních situací nás i našich blízkých. Tam kde doposud byla Láska, Mír a Klid – HARMONIE, najednou vloudil se Strach, Nepokoj a Neklid – DISHARMONIE a ta postupně vstoupila do všech oblastí a úrovních našeho každodenního života.

A tak dostal se na čas způsob života na planetě Zemi do svého přesného protipólu, plného válek, násilí, zabíjení, zloby, hněvu, smutku, nenávisti, žárlivosti a závisti a mnohých dalších destruktivních dění v nás i kolem nás.

Člověk se vzdálil sobě, Bohu, svému předurčení – a tak po HARMONII a ŠŤASTNÉM BYTÍ NA ZEMI jen pouhá vzpomínka zbyla…a i ta postupně dalšími ničivými událostmi zasypána byla.
Dlouhých 10 000 let šli jsme jako lidstvo touto ničivou, destruktivní cestou pro všechny, ať již dobrovolně nebo nedobrovolně, život na Zemi se na čas temnotě a jejím egregorům podvolil.

Těchto 10 000 let prožitých z čím dál větší části v utrpení uplynulo s nástupem r.2000, a Bohem zastaveno, neboť Bůh stanovil právě hranic 10 000 let, kdy je možné jít a žít nám nepřirozeným, ničivým způsobem života, neboť moc dobře věděl, kam se lidstvo, následně život na Zemi a posléze další dění v celém Univerzu řítí, a jaký katastrofální dopad by delší pokračování všem přineslo.
A tak Jsme tu, v této jedinečné, na Zemi dosud nevídané době, kdy dochází ke kompletnímu přerodu života na Zemi a od nás, jež chceme dále pokračovat v Propojení s Čelo-věčným Bytím (dále býti Člověkem) je vyžadováno mnohé, aby tuto možnost i nadále měl.

Pro uvědomění toho všeho a následné uchopení svých životů tak, aby souladné s novými vibracemi planety Země a souladné se skutečnou energií zvanou Člověk byly – vznikl i tento kurz, který umožní vám dojít k dalším hlubokým uvědoměním a rozpustit v sobě stará, destruktivní naladění a stále větší měrou v čistém naladění – čistotě vašich duší a čisté Čelo-věčné energie – být.
Tento intenzivní kurz zavede vás zpátky k sobě, k Bohu, skrze to pravé, čisté naladění, které toliko potřebné je proto, aby vaše spojení s vaší duší a tak i s Bohem pevné bylo tak, abyste opět mohli duší a z duše žít a s Bohem kráčet tak, jak to pro vás a celý Vesmír prospěné a radostné je.

A tak vás, milí Čelověkové, srdečně zvu na kurz:
Splynutí a Sjednocení s Bohem, aneb jak kráčet s Bohem a z duše žít

V 6 lekcích tohoto kurzu se podíváme a soustředíme na tato témata:

Loudající se do cíle – k Pravdě a Lásce – nedojdeš – proto probuď v sobě vůli, nadšení a čistou touhu, tak jak Člověku vlastní je a kompletně přelaď své vnitřní naladění, aby nebylo v něm nic, co ti ve štěstí brání.

Jak opětovně dojít do Prostoru Lásky v sobě a posléze jej tvořit všude kolem sebe?

Jsi Člověk – Jsi silnějším než ti, kteří Tě do destruktivního oparu plného utrpení a lživého obrazu světa – zahalili. Půjdeme proto do hlubokého uvědomění si a následného plného procítění této Boží, Čelo-věčné síly v nás, abyste se mohli ještě více spojit s vaší Boží částečkou, svým Vyšším Já a skrze něj nacítit, navnímat co čisté, pravdivé je a co čisté není, tedy naopak to lživé jasně rozpoznat.
Zlatobílé a Fialové světlo a s nimi propojené Bytosti Světla a Lásky nám pomohou otevřít ty pravé kanály, které dovedou nás do čistého Čelověčného vnímání, naladění.

Píseň lidské duše – půjdeme do hlubokého propojení se s vašimi dušemi a naladění se na tu nejkrásnější vesmírnou strunu – vaší duši.

Dáme zrodit – 2. vesmírné hudbě v nás – tedy po našich prožitcích, zkušenostech v obou světech – v tom Láskyplném i v tom Lásce obráceném, dojdeme do hlubokého pochopení přínosu obou světů a dáme možnost zrodit novodobé vědomé síle v nás a tu budeme během kurzu dále rozvíjet a posilovat.

Otevřeme své Vědomí natolik, abyste dokázali každou svou buňkou pocítit své předurčení a podstatu nekonečnosti.
Jak dále rozvinout své schopnosti a možnosti, abyste byli plně pánem svého osudu, měli svůj život plně ve svých rukách.

Půjdeme do hlubokého rozvinutí, tedy zrychlení, naší mysli, abychom mohli plně pocítit Boží výtvory a Boží touhu, v jak obrovské Čistotě a Lásce vše Stvořeno bylo….abychom i my se více a více dostali do toho správného pochopení, uchopení – naladění.

Co vše je třeba udělat pro to, aby s námi ENERGIE LÁSKY chtěla věčně být….neboť právě LÁSKOU je Člověk živ a když Láska chybí Člověku – chřadne, bledne, onemocní, skomírá – ve velmi slabé energetice je a pak k sobě přitahuje a přivolává události, zkušenosti, entity, které ho ještě více srážejí dolů, resp. těží z jeho slabého naladění, živí se jím.

Půjdeme společně „zapálit novou HVĚZDU“ a do hloubky se propojit se svým RODEM, MATIČKOU ZEMÍ – BOHEM.

Zacelíme šrámy na těle i na duši, prozáříme aurické pole své, uvedeme vše v sobě do rovnováhy a harmonie, a tak se opětovně dostaneme k SOBĚ a svému správnému, čistému Čelověčnému naladění.

Jak naplnit své záměry, vize, sny…? Co vše je pro to potřebné…? Jak si určit správný směr?

Jak opět silným, vědomým Člověkem být, jak duší a z duše žít?
Co vše je zapotřebí udělat pro to, aby náš život odpovídal Božskému programu?

Světlé síly – jak nám v této době mohou pomoci….?

Jak si vytvořit šťastný, radostný život…? Jak uvést do REALITY vidění ŠTĚSTÍ?

Jak oživit ŠAMBALU a Tvůrčí potenciál v nás?

ROZKÓDOVÁNÍ destruktivních kódů – co vše za nimi je a co je třeba udělat pro jejich rozpuštění

Co je to vlastně ta Nová Země…? Jak být zvěstovateli Nové civilizace?

Nesmrtelnost = Láska tvořící světy – promítnutí VĚČNOSTI do našich životů.

Co udělat pro změnu života našich dětí, aby mohly kráčet svobodně s Bohem a poslání svých duší plně naplnit?

Obnovení vedické KULTURY – co pro to můžeme v této době udělat? Neboť právě ona pomůže nám stěžejní měrou navrátit šťastný život a Harmonii na Zemi.

Splynutí a Sjednocení s Bohem – co za ním stojí…? Jak k němu dojít…?

Nový Člověk – hýbatelem dalších změn a proměn života na Zemi.

Návrat ke Šťastnému Bytí.

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace