Jsme tu v těchto současných inkarnacích proto, abychom se „poskládali“ a následně opět důstojně jako Člověk tvořili a žili ♥ ♥ ♥

Mé články a odkazy » Jsme tu v těchto současných inkarnacích proto, abychom se „poskládali“ a následně opět důstojně jako Člověk tvořili a žili ♥ ♥ ♥

8.1.2023, Admin

Všichni společně se ocitáme v čase, který v dějinách lidstva doposud nevídaný je a tak i naše současné inkarnace velmi specifické a výjimečné Jsou. Konečně totiž po dlouhé době našeho „upadnutí“ do zapomnění a tak mnoha našich životů z většiny v zapomnění prožitých, přicházíme k sobě, rozpomínáme se na sebe samé, na to Kým Jsme a kde naše Původní Prameny pramení a jaké je vůbec naše (nás Čelo-věků) předurčení. Ovšem jen za předpokladu, že jsme si to tak jako duše zvolily J.
 
A tak se nám během současného našeho života děje mnohé.

Všichni společně se ocitáme v čase, který v dějinách lidstva doposud nevídaný je a tak i naše současné inkarnace velmi specifické a výjimečné Jsou. Konečně totiž po dlouhé době našeho „upadnutí“ do zapomnění a tak mnoha našich životů z většiny v zapomnění prožitých, přicházíme k sobě, rozpomínáme se na sebe samé, na to Kým Jsme a kde naše Původní Prameny pramení a jaké je vůbec naše (nás Čelo-věků) předurčení. Ovšem jen za předpokladu, že jsme si to tak jako duše zvolily .

A tak se nám během současného našeho života děje mnohé.

To co bychom jindy prožívali několik životů, se nyní odehrává během jednoho našeho lidského života. Čím více proměn a posunů si daná duše ve svém životě vybrala, tím vícero rozličných situací, často plných velmi pestrých scénářů, zažívá a tím větší hloubkovou transformací prochází.

Mnohé naše duše si za těchto současných velmi silně transformačních energií, vybraly:

Uzdravit se z otřesů a bolestných zkušeností v minulosti prožitých

Pochopit a poléčit svá vnitřní zranění

Rozpustit destruktivní myšlenky, nízké emoce a tak si zpracovat i své EGO

Opětovně se dostat do stavu zdravé sebehodnoty – sebelásky, sebeúcty, sebepřijetí

Morálně se pročistit (ze stavů morálního zašpinění opět ke své čistotě duše směřovat)

Dostat se ze stavů destruktivní mysli do stavu čisté, tvořivé mysli, tak jak nám Člověku vlastní je

Popracovat se všemi částmi své mysli a usouladnit je tak, aby nešly proti nám, ale pracovaly pro nás – v náš prospěch

Dořešit a uzavřít staré karmické vztahy a karmické záležitosti, tedy starou karmu

Skrze Pochopení, Přijetí, Lásku a Odpuštění transformovat svou minulost do stavu – SMÍŘENÍ SE S NÍ a SE VŠÍM V MINULOSTI PROŽITÉM (VE-S-MÍRU žít)

Zvýšit své vibrace a úroveň vědomí

Otevřít se novému životu, novým začátkům, skutečnému smyslu života

Seberealizaci – jít vstříc vyšším záměrům a cílům – rozvíjet své schopnosti Čelo-věčné

Být tu pro Dobro své, svého rodu, lidského rodu – Boha a Matičky Země, a tak celého našeho láskyplného Vesmíru

 

Sami můžete vidět, kolik základních bodů tu máme a co vše dalšího, nepsaného, se za nimi skrývá a je s nimi v Propojení.

Proto, prosím, buďte k sobě samým, svým duším, tělům laskaví, dokažte uvidět tuto jedinečnou příležitost, kterou tu nyní společně máme, jako opravdový zázrak, zázračnou dobu, která nám nabízí nespočet možností, především uzdravit sebe samé a začít konečně tak, jak důstojno Člověku je, žít.

Zároveň buďme trpělivými, netlačme na sebe, vyhněme se jakékoliv kritice či ponižování sebe samých (toho už Jsme si přeci v minulosti užili víc než dost a již více není třeba v destruktivním zacyklení se, která jen a jen temnotě do karet hraje) a čím dál více žijme v souladu se sebou samými, se svými překrásnými dušemi – s celým Božksým světem.

Berme v potaz také to, že jak procházíme těmito rozličnými změnami, děje se uvnitř nás mnohé a čím více Lásky a Úcty dokážeme vůči sobě projevit, tím více Lásky uvnitř nás zůstat může, neboť jí tak tvoříme čím dál krásnější, láskyplnější prostor, kde se ona – energie Lásky - cítí důstojně, a kde touží spočinout.

Neměly by vás ani překvapit situace – kdy jste si odžili vše potřebné, a jste vybízeni opustit – nefunkční partnerské, rodinné, přátelské vztahy, zaměstnání nebo i bydliště – protože jste si s danými lidmi, v daných prostředí měli ještě dořešit staré karmické záležitosti a projít procesy dalších pokroků, uvědomění, usouladnění věcí a především nitro sebe samých.

Jakmile Jste si na daném místě, s danými lidmi dořešili vše potřebné, Vesmír vám jasně ukáže ten čas a vyzve vás k zásadním změnám svých životů. V současné době se v tomto směru vše neskutečně zintenzivňuje a urychluje, zvláště když ještě nenasloucháte své duši plně, a vstupuje vám do daných procesu hlava, tak se o to nepříjemnější, často i pro vás tíživé sistuace dějí, aby vám daly možnost o to lépe pochopit, uvidět a začít věci razantním způsobem měnit. A rovněž potřebné kroky v rámci proměny sebe samých a svých životů činit, ať již jsou jakákoliv. Je to velmi, velmi důležité, neboť temnota se vás snaží držet v „šachu“ (asi má stále ještě za co vás tahat J ), ve starém, destruktivním, stůj co stůj. Ale tam vám může být hůř a hůř, staré energetické pole místa, lidí zde žijících vás může zbytečně stahovat dolů a bránit vám tak v dalších krocích a posunech, nehledě na to, že vám je tam, kde již třeba nemáte být stále hůř a hůř….a proto přijmout to vše doposud prožité, i to s kým a kde nyní Jsem a poté vykročit novým směrem, nezbytné je….neboť to vše pro naše duše rovněž nesmírně důležité bylo….

Spojení s vaší duší vám situaci a vůbec život o hodně ulehčí, neboť žijeme-li duší a konáme-li z duše, vše krásně do sebe zapadá, dává nám stále větší smysl a my jsme po zásluze odměněni. Hřejivým pocitem na duši přinejmenším. Ale je za tím mnohem víc, vše se dále skládá tak, jak má, jak potřebné pro další posuny nás samých, lidstva, planety Země a celého Universa je. Ti praví lidé propojují se s těmi pravými a na těch pravých místech uskutečňují ty pravé věci. Párové duše, stejně jako zpřátelené duše, rodiny duší spojují se, aby posléze vnesli do svých životů to, co si přáli a vybrali žít – radostný, šťastný, láskyplný život. A tak se Čelo-věci navrací ke svému předurčení, díky tomu se mnoho dalších pozemských a vesmírných dějů do pohybu dává….

A tak Milí lidé, již neváhejte, neotálejte, vyjděte změnám svých životů a je-li třeba, tak změnám na všech úrovních (partner, bydliště, práce…) vstříc, neboť jak říká s oblibou má blízká duše – Milovaná Anastasia:do cíle nedojdeš loudající se. A vězte, že jedině tak se vám ty pravé obzory otevřou, a další zázraky ve vašich životech budou se dít, neboť jste se odvážili vyjít změnám, ke kterým vás vedou vaše duše vstříc….Věřte mi, mluvím z vlastních zkušeností a pokud čisté úmysly máte, poskládá se postupně vše tak, jak má a k tomu všemu obrovskou Boží ochranu a podporu celého láskyplného Vesmíru máte…..no, co říkáte….? Dáte si říct a uskutečníte vše, co z vašeho nitra vychází? Ze ♥ vám to přeji a držím pěsti, nechť zvládnete vše, co v záměrech vašich duší Jste si vytýčili….

Miluji vás….s Láskou a Něžností ve svém ♥

Arménia Vedrussa

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace