V LÁSKYPLNÉ, VĚDOMÉ JEDNOTĚ JE TA SÍLA NEJVĚTŠÍ ♥

Mé články a odkazy » V LÁSKYPLNÉ, VĚDOMÉ JEDNOTĚ JE TA SÍLA NEJVĚTŠÍ ♥

9.1.2023, Admin

…a přesně to temnota za Matrixem schovaná velmi dobře ví a tak přičinila se v čase naší vlastní degradace o NEJEDNOTU mezi námi a pocit ODDĚLENOSTI v každém z nás všemi možnými způsoby.
Ani ještě nezhasly svíčky obětí 2. světové války a máme tu čas, který chvílemi jak přes kopírák připomíná situace z nedávných dob minulých a zásadním způsobem mění život každého z nás, ať již jsme si či nejsme toho vědomi.

V LÁSKYPLNÉ, VĚDOMÉ JEDNOTĚ JE TA SÍLA NEJVĚTŠÍ ♥

…a přesně to temnota za Matrixem schovaná velmi dobře ví a tak přičinila se v čase naší vlastní degradace o NEJEDNOTU mezi námi a pocit ODDĚLENOSTI v každém z nás všemi možnými způsoby.

Ani ještě nezhasly svíčky obětí 2. světové války a máme tu čas, který chvílemi jak přes kopírák připomíná situace z nedávných dob minulých a zásadním způsobem mění život každého z nás, ať již jsme si či nejsme toho vědomi.

Celá staletí, tisíciletí formovali nás k obrazu svému, znalí vědy obraznosti hypnotizovali nás svými silnými myšlenkovými obrazy, v propojení s rozličnými hypnotickými zbraněmi, které ponořili nás na nějaký čas do hlubokého hypnotického spánku. Nejdříve v 1 (původně člověku, posléze nelidovi), pak postupně v dalších zvítězila energie pýchy, a tak chtěli vytvořit svět daleko lepší, geniálnější, dokonalejší než-li ten, který pro nás z Lásky a Čisté touhy, v Propojení s Láskyplným Nadšením a celým Vesmírem vytvořil Bůh.

Jejich cílem bylo všemi způsoby „vzít“ nám Božský způsob života v souladu s předurčením Člověka, který jsme byli zvyklí po dlouhý čas žít a vytvořili nám způsob života přesně opačný, protipólný, tedy destruktivní. Oni – nešťastní lidé, nenávidějící život, Člověka, Boha a nejspíš i sebe, vytvořili otrocký svět, realitu zvanou systém, kde neustále měnili formy a státní zřízení, aby se jim jejich lži, lsti, nečisté úmysly neodkryly a co nejdéle, pokud možno napořád, se schovaly a oni tak volné pole působnosti měli.

A tak prožili jsme si čas – staletí, tisíciletí - plný válek, násilí, zvěrstev, nemocí, chudoby – disharmonie, destrukce, nerovnováhy. Zdravého, šťastného Člověka, abychom v tomto čase pohledali, a pokud ano, štěstí (šťastné Bytí) jen krátkého trvání mělo.

A i když se určité věci z minulosti dnes opakují, znovu promítají do současného dění vidové-nevidové doby, tak nejde promítat, opakovat stále ty stejné „chyby“ dokola, donekonečna, zvláště v čase, kdy už z jakékoliv destrukce a propojení s ní máme vystoupit, tedy pokud jsme si jako duše vybraly na Zemi jako Člověk dále pokračovat – tvořit a žít.

Sami strůjci systému zalekli se později toho, jaké monstrum (systém) svými obrazy vytvořili….a tak svého času přestali s tvorbou obrazů a dnes už jejich obrazy „jen“ dobíhají, i když v nich ještě mnozí skrze setrvačnost v destrukci své, zaháčkovaní jsou. Tito lidé (nelidé, bioroboti atd…) si tak svým zaháčkováním (pokud to ještě, dokud mohou, nezmění) jasně svůj další osud volí a ten jiný je, než s Čelo-věkem a Čelo-věčnou energií a Matičkou Zemí Propojení.

A tak pokud ještě mohu, pokud ještě chvíli čas probudit se, procitnout je – doporučuji všem těm, kteří i ta současná nesmyslná, diktátorská, nezákonná, protiústavní a protiprávní nařízení jakkoliv dodržují anebo vyžadují od druhých anebo jejich dodržování kontrolují, ať se ztiší sami v sobě, ať již doma, v přírodě, kdekoliv, zavřou oči a ponoří se sami do sebe, do svého nitra, své duše a zeptají se: „Je toto vše, co dělám, dodržuji, následuji, praktikuji v souladu s Člověkem, životem, Bohem?“ A mohou si položit další otázky jako např.:“Je v pořádku jít proti druhému Člověku?“ „Je v pořádku zakrývat si dýchací cesty, které je nezbytné nechat neustále otevřené, průchodné hadrem, respirátorem či jiným dusítkem?“ „ Je v pořádku nechat si píchnout cizorodou látku plnou toxinů do svého těla a to opakovaně?“ Je v pořádku, stále tvrdit, že systém má pravdu, když každým dnem vychází najevo, jak nehorázná lež celý systém je a tak i jeho veškeré hry s námi a našimi životy?“

Ještě chvíli na proměnu svého nastavení, rozhodnutí máme, ale jelikož Matička Země a celý Vesmír již S.O.S. nějaký čas volají, je další zlom v posunu v rámci transformace na spadnutí.

A tak pamatujte, že skrze LÁSKU a naši původní, hlubokou MOUDROST a spojení se s nimi, doslova dějí se divy. Už nyní společně tvoříme čím dál silnější energetickou síť Světla – MY jenž procitli jsme a iluzorní matrixové hry prohlédli, k tomu všechny dosavadní zkušenosti skrze PŘIJETÍ, POCHOPENÍ A LÁSKU v sobě transformuje, a to (tato silná energetická síť vědomých, láskyplných Čelo-věků) doslova proráží ty nejsilnější matrixové ledy, proto nyní před zásadním průlomem zvyšují se na nás všechny tlaky, to abychom i pod nimi ukázali, jak na tom Jsme, zda-li se nakonec necháme zahnat do kouta, zaprodáme duši svou, podlehneme nebo naopak prozřeme a svou pevnost v Propojení s naší duší, naší Božskou podstatou prokážeme.

Vše, po tomto čase ověřování našeho vnitřního nastavení a následného „směřování“ každého z nás, směřuje do SJEDNOCENÍ se tam, s těmi, s kterými vibračně rezonujeme, abychom z daných míst, prostorů, forem Bytí byli celé naší JEDNOTĚ opět ku prospěchu, aby Matička Země, příroda, celičký Vesmír opět ve velkém pocítili předurčení Čelo-věka……a jeho hlavním předurčením je – dávat Lásku všemu živému…..a jedině Člověk, který své předurčení pochopil, to kým Je, plně procítil, stejně tak se i ze své minulosti poučil, a tak věci souladnými způsobem uchopil, své místo na Nové Zemi má……chamtivost, arogance, ignorace, závist, žárlivost, nepřejícnost, nenávist apod. – 3D realita - již energeticky a čím dál více i ve hmotě na Zemi skončila a tak i všichni, kdo tyto nízké energie, vibrace do poslední chvíle následovat budou.

A tak pro nás z Vesmíru a skrze naše Boží částečky (Vyšší Já) nyní důležitý odkaz zní:

„V LÁSKYPLNÉ, VĚDOMÉ JEDNOTĚ JE TA SÍLA NEJVĚTŠÍ“

Vědomé zlo, energie ničení, destrukce mohli na Zemi proudit, protože dlouhý čas Jednotní byli a proto je nezbytné, aby energie Světla, naše Božská podstata – Božství v nás rozzářilo se všemi barvami duhy a my všichni, s Čelo-věčnou energií sžití pak Jednotní jsme v čistotě duší a čistých záměrech, úmyslech a to na všech úrovních byli….neboť k tomuto celým láskyplným Vesmírem, naším Stvořitelem, směřováni Jsme a tak dopřejme i Jemu a tak celému Vesmíru – RADOST z našeho společného velkolepého, vědomého, láskyplného tvoření. O tom nadcházejí doba je především….

Děkuji, děkuji, děkuji – vám, nám všem obdobně souznícím a vibrujícím ♥♥♥

S Láskou, Vděčností a Úctou

Arménia Vedrussa

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace