A DOST! Tímto ruším předpovězené peklo na Zemi a rozpouštím všechny destruktivní snahy temnoty ♥

Mé články a odkazy » A DOST! Tímto ruším předpovězené peklo na Zemi a rozpouštím všechny destruktivní snahy temnoty ♥

9.1.2023, Admin

Milí přátelé, milovaní lidé ♥,
mnozí z vás píšete mi do zpráv, že se nacházíte v různých rozpoloženích na základě mainstreamem předhazovaných zpráv ohledně aktuálního světového dění a nedokážete se upokojit a nelézt v tom všem tolik kýžený klid a tak i čisté vnímání své toho, co vám tento mainstream předhazuje….a ptáte se jak to máte chápat, co že se to děje a co bude se dít?

A DOST! Tímto ruším předpovězené peklo na Zemi a rozpouštím všechny destruktivní snahy temnoty ♥

Milí přátelé, milovaní lidé ♥,

mnozí z vás píšete mi do zpráv, že se nacházíte v různých rozpoloženích na základě mainstreamem předhazovaných zpráv ohledně aktuálního světového dění a nedokážete se upokojit a nelézt v tom všem tolik kýžený klid a tak i čisté vnímání své toho, co vám tento mainstream předhazuje….a ptáte se jak to máte chápat, co že se to děje a co bude se dít?

Nuž i mně otázky rozličné přicházejí. Jako třeba proč jste ještě TV, rádia, noviny a obdobné informační zdroje z okna nevyhodili, proč stále sledujete to, co sledovat nemusíte a proč stále necháte narušovat své Bytí jakýmikoliv, často záměrně právě pro naše nepohodlí a ponížení našich schopnosti uměle vytvořenými rušivými vlivy? Proč jim stále ty samé triky, taktiky „baštíte“? Proč v tom starém, hnilobném, a především vás svírajícím nastavení pořád dokola zůstáváte a tak se sami ve starých způsobech myšlení, chování, konání držíte a tak se jak ten křeček v kolotoči stále dokola točíte?

A tak vás temnota stále ze stavu Napojení – Bytí ve své duši a myšlení duší dostává a pak cítíte se ztracení, dezorientováni či ovlivněni mnohými lživými proudy, které právě nemají nic jiného za cíl, než vás do stavu Odpojení od svého, tedy čistého Zdroje dostat a mnohé nízké emoce – strach, zlobu, nenávist, nevraživost a zlobné, ustrašené, nízké myšlenky vyvolat.

Ale vzpomeňte si přátelé drazí, dušičky překrásné, že nádherné Božské podstaty Jste a vybrali jste si zrodit se znovu na Zemi právě v tomto silně přerodném čase, každý na tom svém pravém místě jste. Zrodili jste se v čase, který na Zemi nemá obdoby, čase, který prověřuje do morku kostí každého z nás v našem vnitřním nastavení a posléze umožní nám v souladu s ním otevřít tu další cestu, která s námi rezonuje a plně souladná je.

Tento čas, čas nejhlubší transformace v dějinách lidstva, tedy není jednoduchý, neboť během krátkého časového úseku dějí se hluboké změny ve všech oblastech našich životů, doslova mění se kompletně celý způsob života a s nástupem roku 2020 se po 20 letech rozličných energetických transformačních procesů vše více a více do hmoty a hmotné reality dostává.

V roce 2020 nám přišel vid-nevid, který nyní velmi rychle do ztracena upadá, neboť jde tzv. do tuhého, do finále a temnota (ta lidská temnota za systémem schovaná) nelení a pod stále silnějšími proudy Světla taktiky své aktuálně mění a střídá, zintenzivňuje své tlaky, protože jí jde o všechno – o její vlastní existenci, a proto všemi možnými způsoby vás ve vibracích strachu, zloby, hněvu, smutku, nevraživosti, nenávisti a obav o váš život udržuje, aby umenšila vaši sílu, vaše schopnosti a hlavně zvrátila právě probíhající očistné procesy na planetě Zemi, které pro proměnu našich životů nezbytné jsou.

A tak temnota (Matrix) přikročila ke svým staletím používaným prostředkům na vyvolávání strachů a obav o naše životy, jak jinak než vyvoláním zákeřné nemoci, náboženskými, rasovými, národnostními neshodami anebo vyvoláním válečných konfliktů, které na Zemi od počátku času vlády temnoty (lidské temnoty) běžným jevem byly.

A co bylo podstatné, dostali nás různými způsoby z našeho Božského způsobu života na rodových statcích (živých Prostorů Lásky) do způsobu života destruktivního, v systému, technokratickém světě. A tak po 990 000 letech prožívání energie Lásky, cítění Soudružnosti, Jednoty, ctění Boha a Božského principu vstoupili jsme do pro nás dosud neznámého prostředí – ničivého, destruktivního světa, kde energie ničení dominovala ve všech oblastech našich životů a tak jsme se ze stavu Jednoty dostali pomalu ale jistě do stavu Oddělenosti, zapomnění toho kým Jsme a jedině díky tomuto našemu stavu mohla temnota volné působnosti mít a s našimi životy si pohrávat, jak se jí jen zlíbilo……

No a tak jsme se ocitli v této převratné době, na rozhraní dvou světů, kdy poprvé v dějinách lidstva nedochází k celoplanetární katastrofě (při tomto stavu vědomí lidstva), ale my máme možnost buď odejít (fyzicky) anebo stoupat spolu s ní. Než se však do stále většího stavu Souladu a Harmonie na Zemi dostaneme, přichází na přetřes vše, především vše staré, systémové, destruktivní…..

A tak jsme svědky, účastníky, pozorovateli této převratné proměny, která místy i bolestivá je, neboť když něco starého, destruktivního i s kořeny vytrhnout máme a také víme, že ty kořeny velmi silné, rozvětvené byly, protože egregor systému na čas velmi silným egregorem byl, zažíváme z posledního i ty obvyklé principy Matrixu – které se nám v závěru jako jeden rekapitulační film promítají….

Vzpomeňme, co vše ta lidská temnota dělala, jakými hypnotickými zbraněmi na nás působila, do kolika stavů neštěstí, válek, nemocí – zhouby nás v čase našeho zapomnění – přivedla….a to vše se nyní ve zrychleném čase znovu děje než plně to nové, Světlé, Božské na Zemi ukotví se…..

Proto opravdu pracujme na sobě tak, jak nejlépe umíme, abychom rozvíjeli naše na dlouho umenšené, potlačené schopnosti – a dokázali jsme tak prozřít, uvidět všechny ty nástrahy, pasti, taktiky temnoty co nejvíce do hloubky, neboť ona na čas mistrem ve svém tvoření – tvoření destrukce byla a udržme se za jakýchkoliv uměle vyrobených situací ve stavu bdělosti, klidu a míru.

A jelikož si temnota byla a je vědoma toho, že v Láskyplné Vědomé Jednotě ta největší síla je, snažila a snaží se jí z posledních sil za každou cenu rozbít…..poštvat nás proti sobě, abychom se nenáviděli, byli k sobě nevraživí, abychom se napadali, spolu nemluvili, hádali se spolu anebo si klidně i do nosu dali, jen abychom se z těch nám přirozených, vyšších vibrací do těch nízkých dostali.

A tak je tu snaha o ten snad největší možný konflikt, válečný konflikt, který tu kdy byl….i když vzpomeňme co vše jen během tohoto našeho života se událo….kde všude jsme byli rozdělováni, poštváváni proti sobě – rozpad Sovětského Svazu, Jugoslávie, ČeskoSlovenska, vyvražďování indiánů, nyní uměle, záměrně vytvořený konflikt Ukrajina-Rusko, nedávno tu za sebou lidé z Donbasu, Krymu a mnoha dalších oblastí zkušenosti mají…..

A proč? Proč se toto děje, neboť převratnou rychlostí, mílovými kroky zpět k naší skutečné podstatě a souladnému životu s ní zde na Zemi směřujeme a to se někomu sakra nelíbí, zvláště když už tolik lidí na planetě Zemi a k tomu celý Vesmír na proměně našich životů účasten je….

A také uvědomme si, milí přátelé, jeden zásadní fakt, že v systému je všemu, ale naprosto všemu obráceně, než tomu ve skutečnosti je. Tak i v souvislosti s agresorem – kterého se nyní snaží ten skutečný, pravý agresor očernit a uvrhnout do toho nejhoršího světla, neboť ten údajný, temnotou vyřčený agresor, temnotě vždy trnem v oku byl, tak jako každý čistý, láskyplný, zářivý, vědomý Člověk – Pravda a Láska byla pro ni tak silnou energií, pro jejíž ponížení, pošpinění museli hodně moc prostředků, hypnotický zbraní použít, aby ji alespoň na čas zastřeli…..

Vytvořili tak nespočet válečných konfliktů, lživých přesvědčení, programů, vytvořili rozličná náboženství, státy, hranice, nespočet systémových principů, aby Člověka, jeho duši uvěznili a tak celý zbytek lidstva zotročili pro záměry své….prosím prohlédněme již konečně celou tu nehoráznou systémovou lež…..zrychleme myšlení své, propojme se opětovně trvale se svou duší, naciťujme se na vše, skrze Boží částečku svou, a i další schopnosti rozviňme v sobě, přes to všechno v co největším klidu, míru spočiňme, protože jedině v tomto stavu, ve stavu opětovného propojení se s naší Božskou podstatou ten pravdivý obraz nalezneme a ty skutečné, pravé kony uskutečníme….

A ten pravdivý obraz je takový – že opět společně ke Světlu míříme, mílovými kroky jdeme, skrze hlubokou vnitřní transformaci a posunutí se na vyšší úroveň vědomí nás mnohých se všechny tyto převratné změny na Zemi dějí, a na ně právě ti s lidskou temnotou v Propojení reagují a do poslední chvíle své existence se snaží vytvářet lživé obrazy, které vás vyprovokovat, dostat ze svého středu, oslabit, umenšit, umlčet mají a do nízkých stavů vědomí, do zatemnělých rozpoložení dostat mají….ale mají to za pár…..už nezbývá jim mnoho času, jelikož čas jejich konce, pádu se nezávratně blíží každým jediným okamžikem.

Proto lidé milí, zlatí, přenádherní – probuďte a ukotvěte v sobě Čelo-věčnou energii svou, neboť jedině díky tomuto ukotvení dokážete odhalit všechny nástrahy, pasti, lži, dokážete v pravém vědomém naladění být a duší a z duše konat a žít, tak jak vás vaše milované, překrásné duše vedou….už se dále nenechávejte zviklat, nedovolte se točit v destruktivním koloběhu života a řekněte těm destruktivním myšlenkám, pocitům, programům a přesvědčením jednou pro vždy – rázné A DOST! ♥

A já se s vámi nyní loučím Anastásiinými slovy:

„...Nepředpověděls, Nostradame, ale stvořil vlastní myšlenkou

data strašných kataklyzmat světa. Mnohé jsi donutil aby

ti uvěřili, a tím jsi zapojil jejich myšlenky do děje toho

strašného. Vznáší se tvá myšlenka, strašící lidi svým proroctvím

a bezvýchodností. Ale teď se nevyplní. Ať se tvá myšlenka utká

s mou.“ A tím ruším „Předpovězené peklo na Zemi“ ♥ ♥ ♥

 

S Láskou a Úctou

Anastasia a Arménia Vedrussa

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace