HYPNOTICKÉ ZBRANĚ NA UDRŽENÍ LIDÍ V UMĚLÉM SPÁNKU

Mé články a odkazy » HYPNOTICKÉ ZBRANĚ NA UDRŽENÍ LIDÍ V UMĚLÉM SPÁNKU

9.1.2023, Admin

1 000 let bylo lidstvo ponořeno do hlubokého spánku, žilo v zapomnění. V zapomnění toho, kým je, co to vůbec znamená býti Člověkem, a polemizovalo také nad tím, jestli Bůh vůbec existuje a kdo, co to vůbec je. A tak Člověk v zapomnění, myslel si, že je bezcenným článkem systémové řetězce - toto co je v systému, na Zemi vytvořené, toto je život, je to normální a jiná možnost žití ani není a i kdyby se nám to třeba nelíbilo, tak s tím nemůžeme nic dělat, prostě je vláda, zákony, nařízení, tak to je a my s tím nic nezmůžeme, a tak jsme se pasovali do bezduchých loutek, šachových figurek na šachovnici, kterým někdo připravil jejich osud, omezeni jedním jediným životem a ze strachu o svůj život, ze strachu ze smrti.. 

HYPNOTICKÉ ZBRANĚ NA UDRŽENÍ LIDÍ V UMĚLÉM SPÁNKU

 1 000 let bylo lidstvo ponořeno do hlubokého spánku, žilo v zapomnění. V zapomnění toho, kým je, co to vůbec znamená býti Člověkem, a polemizovalo také nad tím, jestli Bůh vůbec existuje a kdo, co to vůbec je. A tak Člověk v zapomnění, myslel si, že je bezcenným článkem systémové řetězce - toto co je v systému, na Zemi vytvořené, toto je život, je to normální a jiná možnost žití ani není a i kdyby se nám to třeba nelíbilo, tak s tím nemůžeme nic dělat, prostě je vláda, zákony, nařízení, tak to je a my s tím nic nezmůžeme, a tak jsme se pasovali do bezduchých loutek, šachových figurek na šachovnici, kterým někdo připravil jejich osud, omezeni jedním jediným životem a ze strachu o svůj život, ze strachu ze smrti ( vždyť přeci nechceme, aby to bylo konečné, když žijeme jen jednou) – uděláme vše, co se nám vytvoří a tím vlastně přikáže. A tak jsme plně odevzdali svou vlastní zodpovědnost a moc nad svým životem jiným – pár jedincům světa a ty díky tomu absolutní MOC nad LIDSTVEM získali.

Ale existovaly i v tomto období dějin lidstva lidé Pravdu zřící a rovněž i etapy, kdy zotročené lidstvo ve větším počtu prohlédlo tuto hru, tuto lež a začalo se bouřit, probouzet a z probuzené pozice, vědomí si všeho dění i sebe samého, konat a z této iluze snažilo se vyjít ven – vstříc sobě samým, své svobodě a nám přirozenému, šťastnému způsobu života. Ale energetika a obrazy těchto lidí nebyly dostatečně silné, nebyly tak silné, jako obrazy těch, kdo celý systém tvořili – vládnoucí elitě, a tak probouzející se lidstvo svou rychlostí mysli a svými obrazy předčili – feudalismus vyměnili za další formu otroctví, neboť rychle a nově vzniklým obrazům opět uvěřili, a tak se během nedávné historie různé systémy státního uspořádání vystřídali – feudalismus, socialismus, komunismus, kapitalismus a vrcholem okultního období – DEMOn-KRACIE a tak všechny pokusy ze stavu hypnózy, z otrockého způsobu života vyjít, marnými nakonec staly.

DEMOKRACIE - tento obraz tak důmyslně, zákeřně, rafinovaně vymyšlen je, že je doslova vrcholem TECHNOKRACIE.  V tomto systému byly použity ty nejrafinovanější zbraně hypnózy na Člověka – prvotní bylo vyhnat Člověka z přírody, z rodových statků a osad, z živého prostoru do prostoru neživého – tedy do měst, která ve stále hojnějším počtu byla pro lidi budována a tak i způsob života v nich, který zcela obrácený tomu našemu přirozenému, Božskému způsobu v živé přírodě je. Pozbyli jsme tímto SPOLUBYTÍ v rámci rodiny a nejbližších duší – děti, rodiče, prarodiče, rodové společenství, pozbyli jsme schopnosti vědomě spolutvořit a v plném napojení s přírodou – vodou, půdou, lesy, rostlinkami, zvířaty, jakož i planetami, hvězdami, Sluncem, Měsícem – celým Vesmírem. Vyměnili jsme život v té pravé HOJNOSTI a nejvyšších hodnotách za PENÍZE a KONZUMNÍ SVĚT. Vyměnili jsme ENERGII LÁSKY za ENERGII SOBECTVÍ ve všech možných podobách a tak postupně stále více degradovali jsme na své úrovni vědomí, než zcela upadli jsme do zapomnění. Pro to, abychom stále více upadat mohli – byly vytvořeny různé pod-systémy: systém výchovy a vzdělávání, následně dozorování – policie, armáda, soudy, systém zdravotnictví, zemědělství, hospodářství – a tolik kolik je dnes ministerstev, tolik rozličných podsystémů existuje, ba ještě i více, těch veřejně nepojmenovaných.

K tomu postupně další hypnotické ZBRANĚ používaly se – jedovaté  jídlo (otraviny), zdegradovaná voda, otrávená půda, otrávený vzduch – otrávený celý životní prostor. Vrcholem JEDOMÁNIE se stalo OČKOVÁNÍ – kdy před desítkami let nemuselo až tak rafinované být, ale čím více světlých duší se začalo na Zemi rodit, tím bylo nutné přitvrdit. A díky těmto očkováním paralyzováni, degradováni, ovládání Jsme – neboť od počátku celé očkování jako MIKROČIP funguje a tak na vás temné entity působiti o to lépe mohou.Ne nadarmo se také většina očkování na levou stranu těla píchala – kde ženská energie sídlí a tu bylo zapotřebí ponížit především, neboť ta si z pohledu elit až příliš vyskakovala, neboť ve zdravé ženské, temné energii ta největší skutečná síla je a když se oslabuje, tak degraduje. Těmito jedy do ní, do těla vpouštěnými se způsobilo mnoho bolesti, paralyzování, srdečních obtíží, infarktů, schizofrenie, degenerativních onemocnění, cukrovky, a především ovládání Vaší MYSLI – tedy způsobování útlumů, hypnózy, abychom o to poddajnějšími byli, abychom se zcela podvolili a při tom všem se PACIENTY či nemohoucími své vlastní obrazy tvořit a dle nich žít, systému stali.  A tak očkování vnímám jako ten nezrůdnější způsob HYPNÓZY a když pominu koncentrační tábory a jiné formy mučení a týrání, tak je tím největším zvěrstvem na lidech páchaným.

A tak se vytvořil nám obrácený, zvrácený, NEMOCNÝ svět, kde po všech stránkách ZDRAVÉHO ČLOVĚKA jen stěží najít lze.

K tomu záměrně vytvořená rozličná zaměstnání byla, ale tomu další potupa předcházela – porody v porodnicích, okamžité ocejchování rodným číslem a trvalý pobyt (pro jasnou kontrolu a přehled nad ním),  od raného věku oddělení dítěte od rodičů, od rodiny, následné vzdělávání v institucích (míněno zpracování Člověka tak, aby jím přestal být) a mohlo se řádně do dalšího procesu zotročování pustit.

Rozdělit rodiny – od samého rána, kdy každý z nich jiným směrem rozprchne se – dítě do škol, rodiče každý do svého za-městnání, další mistrný trik byl, který odcizení do rodin vehnal, neboť společné tvoření v živém prostoru nemůže nic nahradit. A program DISHARMONIE tak na světě byl. A tak začalo rozpadů vztahů přibývat, a pokud spolu rodina, muž a žena byli, tak povoleno bylo být chvíli „šťastný“, ale za chvíli se pohádat, poté zase udobřovat, zase pohádat, zase udobřovat – lidi místo nám přirozené HARMONIE začali DISHARMONII milovat, tzv. Itálii preferovali (alespoň nějaké vzrušení) a hru na Kočku a Myš hráli, ale ne vždy tyto hry ustáli. A tak nyní obrovskou rozvodovost, rodiny v rozpadu máme, neboť rozbíjí-li naše rodiny, ničí tím celý Vesmír, neboť každá jediná rodina v celém tom Vesmíru ten nejhlubší význam má. Stejně tak jako hluboká Láska párových duší, která tím nejsilnějším, nejláskyplnějším gejzírem v celém Vesmíru je, proto na partnerské vztahy tolik zacíleno bylo, aby se to čisté, láskyplné pošpinilo.

A tak zapomněli mnozí na tu skutečnou, čistou Lásku a ti, kteří nezapomněli, toužili po skutečné Lásce, těm jen stěží dopřána byla – stačilo, že jeden z páru ve skutečné, čisté Lásce byl nebo z hloubi duše po ní toužil, a mezi tyto dva jedince tzv. ANTIMAGNET  vklíněn byl, buď, aby Ti dva co k sobě patří se k sobě vůbec nepřiblížili, anebo aby jejich případná Láska, dlouhého trvání neměla, tak vždy toho méně vědomějšího, tzv.slabšího z páru, elita zhypnotizovala a paralyzovala tak, aby tento jedinec v sobě tuto touhu neprobudil, nebo byla utlumena, v případě již vniklého vztahu  zacíleno bylo všemi dalšími možnými způsoby v rámci ANTIMAGNETU, aby velmi rychle rozpadl se, k tomu pak stačilo Člověka tzv. z duše do hlavy (Ega) vyhodit a dotyčný přestal cítit, konat tak, jak to předtím z duše cítil a často i na útěk ze vztahu se dal.

Mistrně podařilo se různými obrazy, formami, způsoby na stále více degradujícího Člověka působit. A PENÍZE a SEX – KONZUMNÍ SVĚT – těmi nejsilnějšími, nejmocnějšími hypnotickými zbraněmi v rukách mocných, jímž moc nad svým životem postupně více a více odevzdali jsme, jsou.

V současném století také do pasti tzv. EZOTERIKY dostali jsme se, protože zde elitami opět mistrně zacíleno bylo, neboť zde probouzení lidstva ve velkém „hrozilo“ a opravdu hlubokou zkouškou pro každého Člověka jdoucího cestou práce na sobě samém, duchovního rozvoje a dalšího prozření, probouzení se nespočet nástrah, pastí je, rovněž i spoustu duchovní  pýchy, nečistých úmyslů, často i zkreslených, ne-li dalších iluzorních informací je a zde opravdu pouze a jen ten, kdo ohlídá si duši svou, v plné čistotě duše své a čistotě svých úmyslů je anebo k nimi spěje – to vše nastražené prohlédne a v této čistotě udrží se, neboť do posledního i zde tzv. boj o duše je.

A tak dostali jsme se do současného STAVU, kdy ve stále větším množství probouzející se LIDSTVO další hrozbou pro tzv. elity stalo se.

A tak tyto elity své další HYPNOTICKÉ ZBRANĚ vytvořily – KORONAVIRUS a následně ROUŠKA ZA OUŠKA NEJEN PRO DĚDOUŠKA, omezení dýchání, omezení svobody, pohybu, zákaz vyjít ven do přírody, scházet se, vyslání armády, policie, hrozba vydírání a vybírání nesmyslných pokut, zákaz důstojného způsobu života ve všem množných formách a podobách pod záminkou KORONAVIRU. A to vše proto, protože starý hypnotizující svět již své vlastní KARMY dostál a na konci svého dění a působení je, proto se snaží z posledních sil o nemožné – vyvolat v lidech všechny možné formy strachu, vystrašit ho, ponořit ho do svých iluzí a lží, zajistit si díky tomu další proudění peněz, které ve své podstatě již dávno skončily (jak na energetické úrovni, tak i do hmotné reality tento konec vešel), vyvolat ekonomickou krizi, ožebračit a zdegradovat Člověka na tu nejnižší možnou úroveň, aby procesu PROBOUZENÍ LIDSTVA zabráněno bylo. Ale tomuto procesu již zabránit nejde, neboť ten již spuštěn byl a díky KARMĚ hypnotizujících automaticky na pořad dne vstoupil.

A tak v této době si každý jediný z nás svůj další osud volí – a zde pouze a jen 2 možnosti jsou, nechat se vnést do toho všeho hypnotického dění a falešnost tohoto OBRAZU hypnotizujících neuvidět, a tak do poslední chvíle života na Zemi následovat tento iluzorní svět – anebo prohlédnout všechno iluzorní dění, být či dostat se do stavu plného 24h napojení a být součástí proměny života na Zemi, společně s dalšími, jež svůj další osud v Lásce, Harmonii a šťastném Bytí vidí, a tak společně tyto duše, tito lidé Harmonii a Šťastné Bytí na Nové Zemi spolutvoří...a ta na nových pevných, vědomých a láskyplných základech bude stát, neboť již bylo dosti HYPNÓZY a HYPNOTICKÉHO SVĚTA plného utrpení a Božských ztrát..proto nastal tento OBRAT A ZVRAT, který „shora“ plně podporován je a jehož podstatou – čistota našich duší, jakož i čistota našich úmyslů je…

…tedy přeji hodně štěstí, bystré, čisté mysli a nespočtu odvážných, láskyplných konů nám všem ♥

S Láskou

Arménia Vedrussa ♥

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace