♥ Život na Zemi na rozhraní 2 světů ♥

Mé články a odkazy » ♥ Život na Zemi na rozhraní 2 světů ♥

9.1.2023, Admin

Život na Zemi na rozhraní 2 světů je, proto vše v Matrixu v ty největší možné šílenosti graduje. Do popředí matrixové reality vstoupili paní a páni Testoviči, aby každého jediného z nás otestovali a dali tak Vesmíru zprávy o tom, jak na tom každý Člověk se svou energetikou, úrovní vědomí je. Proto nezbytné je v tomto čase, více než kdy jindy, bdělými být a i to nejjemnější vlákno pozemské transformace zachytit. Nesmírně důležité rovněž je, ne jen to dění matrixové vidět, ale vnímat celý transformační proces především energeticky, tzn. vnímat ty hladiny, vlny pod povrchem všeho dění a především pak za obzor vidět, jedině tak je možné navnímat tato dění jako jeden, do sebe zapadající, celistvý obraz – pravdivý celek.

♥ Život na Zemi na rozhraní 2 světů ♥

Život na Zemi na rozhraní 2 světů je, proto vše v Matrixu v ty největší možné šílenosti graduje. Do popředí matrixové reality vstoupili paní a páni Testoviči, aby každého jediného z nás otestovali a dali tak Vesmíru zprávy o tom, jak na tom každý Člověk se svou energetikou, úrovní vědomí je. Proto nezbytné je v tomto čase, více než kdy jindy, bdělými být a i to nejjemnější vlákno pozemské transformace zachytit. Nesmírně důležité rovněž je, ne jen to dění matrixové vidět, ale vnímat celý transformační proces především energeticky, tzn. vnímat ty hladiny, vlny pod povrchem všeho dění a především pak za obzor vidět, jedině tak je možné navnímat tato dění jako jeden, do sebe zapadající, celistvý obraz – pravdivý celek.

Při konci, dohnívání starého, destruktivního, iluzorního světa se ve velmi zrychlené míře dočišťuje a ukončuje stará karma. Karma každého jednotlivce, karma jednotlivých národů, zemí, oblastí, kmenů – karma celého lidstva. Proto můžeme vidět společného ducha a úkol jednotlivých představitelů vlád, tak vždy i individuální úkol dané země, dané vlády, která odrazem většinové části daného národa, zdejších občanů, obyvatel, zdejší úrovni vědomí, morálky, mravnosti lidstva je. A když dostanete se ze spárů svých emocí, destruktivních myšlenek, osobních souvislostí a propojení, které se nyní ve stále větší intenzitě vyplavují, a začnete vnímat veškeré dění jako nestranný pozorovatel, uvidíte vše jasněji a detailněji, než byste kdy pomysleli J. Neboť promítnou se vám jako obraz ty pravé souvislosti, ze všech možných úrovní.

Najednou uvidíte jasné souvislosti,proč máme v České republice představitele vlády, jaké máme, kdepak Andrej Babiš se vzal, proč prezidentem je zatím ještě ten, kdo je (byť pokusy vyměnit ho nebyly o mnoho lepší, však čím dál více vědomi si politických a dalších systémových her jsme), proč třeba na Slovensku je panem Testovičem člověk s tak očividnými diktátorskými, úlisnými, egocentrickými, totalitárně mocenskými, samolibými, smrdoucími a v konečném efektu, naprosto zoufalými, slabošskými praktikami. A stejně tak jeho kolegyně z hradu paní Testovičová je přesně v takové podobě, aby co nejpřesněji zdejším lidem, nejspíš i určitým ženám jejich odrazem byla. Slovensko řeší si v této době starou karmu národa, národa zničeného, zlomeného, zdevastovaného, po mnoho set let zkoušeného, obdobně jako národ český, moravský a slezský. Slovensko a zdejší obyvatelé opakovaně přicházeli o možnost důstojně a v klidu žít, přicházeli o svá území, své domovy, své kousíčky vlasti, o práci, blahobyt, byli opakovaně vystavováni rozličným cizím vlivům a následnému podrobením se, tlaky na ně byly obrovské a tak mnohé zdejší duše ztratily i zde sami sebe, zaprodaly se, někdy i v dobré, možná naivní víře, v naději na proměnu, často planým slibům uvěřili, nebo pod slibem jistého zisku, prosperity své, pozice moci apod. souhlasili. Tlak na lidi a jejich životy, kulturu, tu byl veliký a nyní v této době vygradoval do té nejzákeřnější podoby, neboť tu ještě doznívá i velké karmické zauzlení, zatížení, neodpuštění si z doby nedávno minulé – a to 2. světové války, a jisté propojenosti s hitlerovským Německem, byť pod slibem vrácení odtržených slovenských území a dalšími vlivy, ale toto propojení Slovensko vnitřně velmi poškodilo, oslabilo. Oslabené, poškozené cítilo se časem být i pod spojením československým, proto zákonitě časem i ono systémové rozpojení přijít muselo, bez ohledu na to, za jakých okolností, i to obrovský význam a smysl pro všechny „zúčastněné“ má, a to i na straně česko-moravsko-slezské, tak i na straně slovenské. Totiž to, co jako oslabení, mínus, vypadat by mohlo, nakonec pro zdejší lid na všech úrovních velmi prospěšné je a bude, neboť až tyto časy doznívání starého světa pominou, resp. již při tomto procesu doznívání, nové, dosud neviděné, nečekané brány pro naše národy česko-moravsko-slezské a národ slovenský otevře se. A nejen pro nás, ale celý národ slovanský postupně propojí se a vše, co v našem společném předurčení zapsáno jest, dále do éteru, k dalším pozemským národům rozšíří se.

A tím naším společným předurčením nás Vedrussů (Árijců), Slovanů je následující: společně „zakřesnout“ onen živel OHEŇ v srdcích nás všech, ne však ten oheň fyzický, ale ten vše očišťující oheň – oheň uvnitř Člověka složen ze 3 energií – Lásky, částečky Boha v Člověku a energie samotného Člověka, když se tyto 3 energie mezi sebou harmonicky propojí – zrodí čtvrtou energii – radostnou, měkkou záři, usilující o Věčnost. Nyní se tento OHEŇ jmenuje JAR. Oheň tvůrčí, vytvářející a vše ohřívající – to je Láska, která žije v našich srdcích.   A pak opět, posléze co i další národy svého předurčení chopí se, vzájemně v uvědomění, láskyplném propojení, začneme se vnímat nejen jako národy, ale jako jeden celek – lidský rod, jako jedna vědomá, nová civilizace a tímto propojením opět navrátíme se k tomu, co nám od Prvopočátků našeho Bytí na Zemi dáno bylo – k životu bez států, hranic, státních zřízení, náboženství a dalších atributů 3D světa, neboť na vědomou úroveň Bytí se již tyto atributy nevejdou, tam již své místo nemají.

Proto v těchto stěžejních chvílích proměny života na Zemi, bdělými více než kdy jindy buďte a pečlivě rozmýšlejte si, kam svou pozornost, své drahocenné energie směřujete, neboť to podstatné není to, co se kolem matrixových šílenství děje, ale úplně, úplně v něčem jiném. Tato poslední matrixová dění záměrně vaši pozornost od podstatného odvést chtějí, vaši energetiku ještě více oslabují a tak vás o to více v okovech drží. Ale i to prohlédnout, osvobozující je.

Vid-nevid, roušky, testování, očkování, čipování, americké volby a mnoho dalšího s tím vším v Propojení – není to podstatné, čím zabývat se máte, ale máte především do těch největších hlubin sebe samých, svého nitra ponořit se a tyto hlubiny prozkoumat a je-li třeba i pročistit, abyste se na další úroveň vědomí posunout mohli a tak i ke svým člověčím schopnostem, svému Božímu potenciálu se navrátit. A to vše ostatní jen jako nestranný pozorovatel z povzdálí pozorovat a svými dalšími uvědoměními, následně kroky, si svůj vlastní život proměnit tak, abyste skutečně šťastni jste byli, svůj život dle vašich představ, v souladu s vaším předurčením žili, a s vámi, námi pak všechny živé bytosti.

Nyní totiž kompletně mění se vše, celý způsob života na Zemi, neboť tím destruktivním, ničivým způsobem života již není možné žít – ostatně vždyť tam, v iluzi zvané systém, to ani skutečný život nebyl. Byl to náš protipól, který jsme si společně přišli zažít, abychom již navždy viděli, cítili, vnímali jaké to je, když Člověku Bohu, své Božské podstatě, Božskému principu na míle vzdálí se. A tak jsme na čas energii Lásky za energii ničení vyměnili, v umělém, technokratickém způsobu života uvězněny naše duše byly.

Dále však již nebude možné následovat energii ničení, živit jakékoli podsystémy chátrajícího systému, vodit a odkládat své děti do vězení zvané školy, sami jezdit do často nesmyslných systémových zaměstnání, nechávat celou zemí auta se škodlivými plyny proudit a čmoudit, stejně tak ani fabriky a rozličné závody ne, již nebude možné Matičku Zemi toliko trýznit a trápit, pustošit, zamořovat půdu, vodu, jídlo, vzduch, ani k našim kamarádům – zvířatům se jako ničitelé, netvoři se chovat, tak ani k rostlinám, stromům, k žádné živé Bytosti – toto nyní s pádem iluze zvané systém končí a tak i každý, kdo se tomuto systému zaprodal, nebo se rozhodl mu do poslední chvíle oddaně, tupě, věrně sloužit. Není proto třeba litovat, že i restaurace, kavárny, supermarkety a další klasické atributy 3D světa u své konce jsou, máme totiž i tyto oblasti zcela jinak pojmout a k souladnému způsobu s naší skutečnou podstatou, přírodou, Matičkou Zemí, Bohem – se postupně plně navrátit.

A copak je v Božím souladu, abychom tu jen penězi se zabývali a pro peníze žili, veškerou svou životní energii jim odevzdávali, když náš Božský způsob života, naše předurčení, ve zcela jiném spočívá? I karma peněz, než peníze zmizí z povrchu zemského zcela, nyní doznívat bude, neboť peníze nepochází jako prostředek od Boha, ale byly vytvořeny těmi, jež Člověka, života, Boha nenávidí, aby nikdy nemohl být plně ve své síle, síle mysli, neboť stále na peníze myslet musí? Ale nemusí, téměř 1 000 000 let jsme plně bez peněz žili, pravdou je, že zcela jiným způsobem života – každá rodina na svých rodových statcích, všichni jsme součástí rodových osad a zdejšího šťastného způsobu života byli a k němu opět navrátíme se mnozí, tak ostatně děje se již. A tak peníze dokud ještě jsou, mají lidem čisté úmysly mající, pro Světlé účely sloužit, aby karma peněz dorovnána byla.

Peníze a sex – nejsilnější žrecovy zbraně nyní na přestřelu jsou, neboť i zdejší dočištění karmy udělá s nimi své, stejně tak i s lidmi jim podřízenými. Opět se navrátíme k čistému tvoření, k čistým partnerským, rodinným, mezilidským vztahům  - k čisté, skutečné Lásce, neboť i sexuální energie se nám do naší původní, čisté podoby postupně navrátí a tím Člověk velmi rychle uzdraví se a bude moci opět jako Člověk-Tvůrce, namísto NETVORA, NIČITELE žít.

Jsme na rozhraní – na rozhraní 2 světů – a tak přijímejme věci, jež toto období doprovázejí, co nejvíce s nadhledem a uvědoměním si všeho dění. Však rozjímejte nad tím vším skrze duši svou, vždyť vše by tak jednoduché mohlo být, stačilo by, k iluzi zvané systém, otočit se zády a svou vlastní realitu si tvořit. A tak se již u mnohých z nás děje, a bude dít ve velké rychlosti a intenzitě dále. Důležité však je mít jasnou vizi, abychom nedali žádný průchod krizi. Proto zvažte, zda-li cesta demonstrací a rozličných výkřiků tou pravou cestou je, i kdyby dosáhli jste vlády svržení, zrušení nynějších opatření, co dál chcete? Znovu další, jinou vládu? Znovu politiky, své zaměstnání, otevřené školy, obchody, služby, úřady, stanice, nemocnice, byty v panelácích, stavbu dalších, zabíjení zvířat pro vaše nasycení, každodenní ježdění auty, přeplněnými vlaky do otroctví zvaného systém – plně fungující konzumní svět? Pak k čemu vám ty demonstrace, podepisování petic jsou, když podstata, princip života na Zemi stejná – stále destruktivní a vy je jen za jinou podobu vyměníte? Ale o tomto Nová Země, jež nyní vzniká a vznikat bude – shora předurčena je, již není, ta pouze a jen o souladném způsobu života s celou Jednotou, všemi živými bytostmi je….to si, prosím, uvědomte, neboť to totiž ona podstata, která vám při sledování posledního matrixového souboje, plně uniká a mimo sebe samé vás vede…..ale samozřejmě ctím volbu, každého jediného z vás….máme na ni každý jediný z nás právo a tak můj příspěvek jen jako možnost k rozjímání berte….jak jen chcete se míti, se mějte – já přeji si, nechť všechny bytosti šťastné jsou. Avšak o Nové Zemi a způsobu života na ni, již dávno z vyšších sfér rozhodnuto je ♥…a já za to z celého ♥ DĚKUJI ♥

S Láskou, Vděčností a Uvědoměním

Arménia Vedrussa ♥

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace