♥♥♥ ILUZE ZVANÁ SYSTÉM – protipól našeho skutečného života ♥♥♥

Mé články a odkazy » ♥♥♥ ILUZE ZVANÁ SYSTÉM – protipól našeho skutečného života ♥♥♥

9.1.2023, Admin

V této době jsme Vesmírem vyzýváni k dalším hlubokým uvědoměním, a následně proměnám, dojít, aby na Zemi co nejdříve další posuny nastat mohly. Již dávno lidstvo na jiné úrovni vědomí mělo být, avšak ne mnohým chtělo se „zvednout zadky“ a zde zavedené způsoby pár jedinců světa měnit. Pár jedincům světa, znajících vědu obraznosti, lidem jako my, zachtělo se a podařilo vytvořit tak silné obrazy, jaké na Zemi nemají obdoby. Doslova o mistrné dílo těch, v nichž energie pýchy, touha po moci, ovládání druhých, vytvoření lepšího světa,než-li toho, který Bůh pro nás stvořil, a tak ponížení našeho Stvořitele a jejich povýšení se nad něj, jednalo se.

♥♥♥ ILUZE ZVANÁ SYSTÉM – protipól našeho skutečného života ♥♥♥

V této době jsme Vesmírem vyzýváni k dalším hlubokým uvědoměním, a následně proměnám, dojít, aby na Zemi co nejdříve další posuny nastat mohly. Již dávno lidstvo na jiné úrovni vědomí mělo být, avšak ne mnohým chtělo se „zvednout zadky“ a zde zavedené způsoby pár jedinců světa měnit. Pár jedincům světa, znajících vědu obraznosti, lidem jako my, zachtělo se a podařilo vytvořit tak silné obrazy, jaké na Zemi nemají obdoby. Doslova o mistrné dílo těch, v nichž energie pýchy, touha po moci, ovládání druhých, vytvoření lepšího světa,než-li toho, který Bůh pro nás stvořil, a tak ponížení našeho Stvořitele a jejich povýšení se nad něj, jednalo se.

Iluze zvaná systém, své počátky v Egyptě má, neboť egyptskými žreci a následně jejich potomky byla stvořená. O tom však dnes jen z mála pramenů dozvíte se, neboť součástí jejich obrazů bylo i to, aby se na jejich služebníky, jako na stěžejní strůjce, prstem ukázalo a oni nenápadně, v ústraní, jako většina lidí ve 3D světě, mohli žít a nerušeně své grandiózní plány na ovládání, podmanění světa, snovat. A tak Rotschildi, královská rodina, V.I.P., bankovní, korporátní společnosti, politici, představitelé církví a dalších institucí státních, úředních, policie, armáda, vědci a mnozí další, jen loutkami v rukách „neviditelných“ žreců jsou. Do nedávna, když lidé -otroci tuto iluzi – systém - prohlédli, předstihli temní žreci opět jejich myšlení i kony a vytvořili ve svých obrazech – jiná, nová státní zřízení a jejich atributy, aby ostatní lidé v něm novou naději uviděli a bouřit se přestali. A tak prostřídali se tu feudalismus, monarchie, socialismus, komunismus, diktatura, demokracie a další principy, abychom všechny možné podoby iluzorních světů zažít mohli a nezbytné zkušenosti v nich nabrali.

S novým tisíciletím 2 000 však, i jako důsledek jejich činů, přišlo období obratů, zvratů -proměna života na Zemi, kde žádná iluze, lež nemá místo již. Na jemnější signály transformace však jen málokdo slyšel, byť v letech 2010 – 2019 čím dál více citelné byly, proto s nástupem roku 2020 „zemětřesení“ v podobě vidu- nevidu přišlo. Neboť mnoho lidí již tak velmi zabředlo v systémovém způsobu života, že neuvědomovali si, jak velkými novodobými otroky – bioroboty systému - jsou. Neotevřely se jim oči, když každý pracovní den museli brzy ráno vstávat, mnozí i na směny pracovat, když své děti do systémových vězení zvaných školky, školy vodili, posléze sami sebe do systémem stvořených zaměstnání odvedli, téměř veškerou svou energii, systému a jeho papírkům zvaným peníze odevzdávali, za ty pak v systémem a žreci vytvořených supermarketech, obchodech, obchodních centrech platili, tak i v kulturních, sportovních, zájmových centrech, které rovněž s nečistými záměry vytvořeny byly a samozřejmě nespočet papírků za své bydlení v panelových bytech dali, různým „životně důležitým“, často povinným (po-vině jdoucím) pojištěním, poplatkům systému, o hypotékách, úvěrech na luxusní byty a rodinné domy na mini pozemcích bez zeleně a rozmanitosti, ani nemluvím.

Fikanost tohoto technokratického způsobu života je možné vidět ve všem, vezměte v potaz jen to, že vám vytvoří konzumní svět, vy nemusíte pro to dělat nic, jen takový malý detail – na to vše, co vám nabízí, potřebujete právě systémem (v žádném případně ne od Boha) vytvořené papírky, zvané peníze. Veškerou svou životní energii tedy odevzdáváte systému a papírkům zvané peníze, tedy všechny ty obrazy temnými žreci vytvořené, celý iluzorní systém, který na míle tomu nám Bohem stvořeným, je, živíte. Jen díky vám a vašemu odevzdání se systému, celý ten iluzorní systém, ať již jakoukoli podobu měl, fungovat může. Tedy jen díky lidem, kteří ztratili sami sebe, pojem o své skutečné podstatě a našich původních pramenech, tedy upadli v zapomnění, tato iluze a iluzorní svět existuje. A jako daň největší za svou věrnost a oddanost systému, jste přišli o své schopnosti, vědomosti, svou moudrost, své lidství, své Božství, a především jste přišli o moc nad svými vlastními životy, neboť tu jste právě systému svým podvolením se, odevzdali a tak jste se i své vlastní zodpovědnosti za svůj život zbavili.

Nyní však již není možné dále cestou ničení a své vlastní degradace jít, nyní je totiž ten nejvyšší čas veškeré iluze, včetně té systémové, prozřít. A tak procitnout z jednoho dlouhého iluzorního snu, který jste mysleli, že není snem, ale jedinou možností vaší vlastní reality, jedinou možnou podobou života na Zemi. Byli jste však oklamání, neboť vás všemi možnými způsoby „zhypnotizovali“ ti, jež člověka, života, Boha nenávidí. Není však možné stále dokola viníky hledat, stále stejné chyby dokola dělat, jenom si být vědomi skutečností – tedy Pravdy, pravdivých dějin, Pravdy o sobě samých a tím spíše si moc a zodpovědnost nad svými životy do rukou vzít.

V této vrcholící proměnné době již není možné neuvědomovat si, co děje se, co s námi systém a jeho prostředníci dělají, když sami sebe pozbudeme, ale je nejvyšší čas se vzchopit a opět k sobě, ke svým schopnostem, k Bytí skutečným Člověkem, ne nelidou ani biorobotem, navrátit.

Proto neberte ani současná opatření, lockdowny, karantény, zákazy vycházísnahy o testování, očkování, čipování - které stejně pokud nedovolíme, nemohou dotyčným vyjít, jako celospolečenskou tragédii, ale jako kompletní a již skutečně nezbytnou proměnu našich životů na Zemi. Copak si opravdu myslíte, že navrátit se do nesmyslných zaměstnání, kde vás to vnitřně nenaplňuje, nebaví, kde vám veškeré vaše výdělky systém zkrouhne asi o polovinu na těch svých odvodech do kapsy vrchního žrece jdoucích, otevřít kavárny, restaurace, divadla, obchody, úřady, posílat dále své děti do vězení zvané školky, školy, navrátit se k dosavadnímu technokratickému, tedy ničivému, destruktivnímu způsobu, dělat věci proti přírodě, sobě, Bohu – nějakým řešením je? Za jakou svobodu, jaká práva se tu bijete, když celý tento způsob života zcela nesvobodným je? Copak nedokážete si rozpomenout na své životy dávno minulé, které šťastné, radostné, tvořivé byly? To už si jiný způsob života než ten systémový nedokážete představit? Ani přesto, že všechny Pravdy světa máte ve své duši zapsané?

Pokud ne, tak třeba vám jasně říci, že tento šílený, destruktivní, technokratický způsob na Zemi, na Nové Zemi, již podporován nebude, neboť u svého absolutního pádu i se základy je, a pokud jej do poslední chvíle následovat budete, pak si svou volbou vybíráte i ten pád vlastní.

Jsme na rozhraní, na rozhraní 2 světů, jak nedávno v jednom příspěvku svém, psala jsem a již není mnoho času na to, rozhodnout se, kam dále směřujete….je ten nejvyšší čas konečně uvidět, duší navnímat, oč tu běží a co se skutečně děje, kde Lež a kde Pravda je, peníze dokud ještě na Zemi jsou, ke Světlým účelům využívat, a né i jejich otroky být….je ten nejvyšší čas pocítit, co s Božskou podstatou souzní a co na jiné, protipólné podstatě, založené je….

Vězte, že z hloubi duše přeji mnoho štěstí, brzkého uvědomění, procitnutí každému jedinému z nás, každému Člověku, proto i tento odkazu píšu, tak jak Vesmírem dnes vyzvána byla Jsem, neboť on – Vesmír, stejně tak i náš Otec-Bůh milují každého jediného z nás bez rozdílu, v každém okamžiku objímají nás svou Láskou, svou láskyplnou náručí a pevně doufají, připraveni nám kdykoli nápomocni být, že je opět pocítíme, navnímáme, uvidíme a tak vše co s nimi nesouzní, v nás i kolem nás rozpustíme a s nimi opětovně plně spojíme se, tedy v Napojení spočineme, vstříc našemu společnému radostnému, láskyplnému, vědomému tvoření ♥

S Láskou a Rozechvěním ve svém ♥ z obrovské Lásky Boží, kterou v sobě při tomto psaní cítím

Arménia Vedrussa ♥

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace