CO JE ZAPOTŘEBÍ UDĚLAT, ABY SE VĚCI V LIDSKÉM SPOLEČENSTVÍ  ZAČALY OD ZÁKLADU MĚNIT ?

Mé články a odkazy » CO JE ZAPOTŘEBÍ UDĚLAT, ABY SE VĚCI V LIDSKÉM SPOLEČENSTVÍ  ZAČALY OD ZÁKLADU MĚNIT ?

9.1.2023, Admin

Tak co Milí lidé, dovolíte i nadále temnotě působit na lidské vědomí a lidský genetický kód – nebo se konečně probudíte a všechny taktiky temných žreců, za existencí systému stojících, prohlédnete a důstojně Čelo-věku s nimi naložíte?

CO JE ZAPOTŘEBÍ UDĚLAT, ABY SE VĚCI V LIDSKÉM SPOLEČENSTVÍ  ZAČALY OD ZÁKLADU MĚNIT ?

Tak co Milí lidé, dovolíte i nadále temnotě působit na lidské vědomí a lidský genetický kód – nebo se konečně probudíte a všechny taktiky temných žreců, za existencí systému stojících, prohlédnete a důstojně Čelo-věku s nimi naložíte?

Ono totiž všechno minulé systémové, tak i současné systémové dění má stále stejného jmenovatele a tak sdílela jsem dnes po celý den příspěvky (tak ostatně činím i v jiné dny, tak jako mnoho z nás), v kterých tu hloubku všeho dění a nás v začarovaném kruhu destrukce zacyklení, nalézt můžete.

No, ale pojďme pěkně popořádku.

A hned jako první napadá mne otázka: Vám skutečně není divné, že dějí se zas a znovu, tedy opakovaně věci, které vás na kolena srážejí, a které v dějinách Matrixu stále dokola se děly a dějí? Není vám divné, že do 22.2.2022 se po 2 roky dennodenně ve velkém šířily zprávy o vidu-nevidu a ze dne na den se po tomto zlořádu slehla celá Zem a na pořad dne vstoupil opět jiný středobod vašeho Vesmíru - egregor VÁLKY opět pohrává si s vašimi životy a další válečné konflikty, které vás do dalších lží, destrukcí, zvráceností, strachů, frustrací, nenávisti, hněvu a nevím čeho všeho dalšího destruktivního ponořil, vytváří?

Však o to také té lidské temnotě jde, držet vás stále na lopatkách, stále přidušený, ustrašený, nenávistný, nevraživý – slaboulinký jak jelimánek a v tomto stavu neustále uvězněný a z této pozice jednající člověk temnotě do karet hraje.

Co od vás pak do světa, do Vesmíru vyzařuje a proudí, to si také uvědomujete? Chuť někomu něco udělat, chuť zachraňovat svět od všech ničemníků, chuť se bít za rádoby „pravdu“, kterou vám temňoučcí do vašeho vědomí s jasně destruktivním záměrem vklínili, protože neustále nejste schopni ve svém Božství ukotvit a tak s čistotou, tedy i jistotou navnímat, kde Lež a kde skutečná Pravda stojí?

Chápete to, že si stále ti stejní strůjci technokratického světa s vámi jen vesele pohrávají a z vašich destruktivních emocí a myšlenek těží? A veškerou jim věnovanou energií oslabujete sami sebe a tak i Boha a Božský princip na Zemi? Víte o tom? Jak můžete zažít na Zemi, ve svých životech Mír a Klid, natož Harmonii a Šťastné Bytí, když sami plni destrukce a konfliktů v sobě a s druhými jste?

Copak jste do teď stále nic nepochopili, to až tak odpojeni Jste?

Vytvoří vám vid-nevid, vy šijete roušky za ouška nejen pro dědouška, abyste dobrovolně temnotě na ruku šli a tak jste si plni vlastního zodpovědného nasazení vůči Matrixu náhubek nejlépe i sami ušili? A spoustu temnotou vymyšlených praktik a procesů následovali – testování, kočkování, segregování jste se poslušně účastnili, zbaveni veškeré soudnosti a vlastní sebehodnoty ? A co teď, při změně žrecovských taktik opět pružně na další záměrně vyvolaná nebezpečí reagujete, jistá místa světa zachraňovat jedete (i když druhé na pospas necháte, ale to nevadí, neboť vám do vědomí jiný obraz vklínili a na ten vy opět pružně reagujete a poslušně ho následujete), vlaječky, trikolorky jimi předhozených barev a to v různých variantách, ať si skutečně vybrat můžete, sdílíte, šijete, kupujete, nosíte, aniž byste se věcmi v sobě skutečně do hloubky zabývali a pravdivé informace si zjišťovali, tak rozličné nenávistné soudy a ortely vynášíte?  Uvědomujete si vůbec ještě, jak se k sobě navzájem chováte, čemu všemu v sobě proudit necháte? Copak jste si málo utrpení ve formě válek, násilí, nemocí, zvěrstev a mnoha morbidních věcí v posledních staletích, nejen v tomto životě, ale i životech minulých zažili? To jako nechápete, že všichni Jedním jsme, tedy i Rusové, Ukrajinci, Bělorusové, Moldavci, Poláci – lidé celého světa našimi bratry a sestrami jsou? Copak jste všechny tyto lsti, nástrahy, pasti a falešné hry temnoty, kdy vytvoří se jeden celosvětový tyran, ještě neprohlédli?

Mluvíte stále o míru a nenásilí, ale mluví o něm někdo z těch vašich vy-volených představitelů? Jste vy sami se sebou v míru a harmonii? Co v sobě dennodenně žijete, jaké emoce, myšlenky v sobě živíte? Jaký svět pro nás všechny tvoříte? Nechcete se nad tímto vším už konečně do hloubky zamyslet a skrze duši svou podívat, a s ní – se svou duší v pevném Spojení skutečně být?

No, ono to vše asi stále nějak nejde, že? A proč to nejde, protože temnota ví, jak na vás – jak na vás působit, co vám předhodit, jak vás ovlivnit, zmanipulovat, jaké lživé, mistrně zpracované, myšlenkové obrazy vám do vaší mysli vklínit a to již dlouhá staletí a pak už ani nerozeznáte černé od bílého, natož o jak promyšlené hry temnoty tu do hloubky jde.

A abyste z tohoto začarovaného kruhu vůbec dokázali vyjít ven (já vím, možná ani mnozí nechcete, že?), ale přeci jen posdílím zde v dnešním závěrečném shrnutí, navazující na všechny dnešní příspěvky mé, zásadní body, kterými je třeba projít, aby se věci ve vašich životech začali konečně měnit:

Pochopit to, že veškerá vnější dění jsou odrazem našich vnitřních dění, tedy je nejdříve zapotřebí svou vnitřní transformací projít. Do hloubky si zvědomit a následně pročistit vše, co s naší Božskou podstatou nesouzní, tedy pokud jste tak ještě neudělali – tzn.karmické záležitosti, rodové zátěže, vše to staré tíživé, tak i destruktivní naladění, nechat odejít, rozpustit. Pochopit, že každou jedinou myšlenkou, pocitem, slovem a činem k Celku přispíváte, tak i každou svou nečinností a nevědomostí.

Pochopit, že temnota prioritně na naše schopnosti, především na naší lidskou mysl zacílila a z čisté, tvořivé, láskyplné mysli nás skrze životy v jím vytvořeném destruktivním světě, na úroveň destruktivní mysli alespoň z části dostala. Tedy je zapotřebí s tímto do hloubky popracovat.

Poté co se více do morální čistoty a zpět k čistým úmyslům na všech úrovních dostanete, tak i do větší čistoty mysli své – je zapotřebí neustále zrychlovat svou mysl (lze tak různými způsoby) natolik, aby jste byli schopni všechny ty nástrahy a pasti temnoty vychytat a tím i rozpustit, abyste doslova předstihli myšlení těch, jež vás, Boha, život nenávidí a tak vaše životy natolik ovlivňují, že vás, vaše životy pěkně v hrsti mají, a tak i moc nad nimi, prostě dělají si s vámi, co jen chtějí, co se jim zlíbí, vědomi si toho, že jim opět skočíte na špek.

Dále nechávat různými způsoby vzrůstat Lásku ve vás samých – nejlépe co nejčastějším pobytem v přírodě – s Bohem.

Čím více budete se svou Božskou podstatou Propojeni, nejlépe v ni ukotvení, tím více dokážete používat Boží částečku svou, skrze kterou dokážete se nejlépe navnímat, co čisté je a co naopak není, kde skutečně Pravda je a co naopak lživé.

No a následně měnit životy své natolik, abyste čím dál více z područí temnoty vyšli – k tomu je zapotřebí do hloubky vědomi si být toho kým Jsme a naše skutečné, pravdivé dějiny co nejvíce do hloubky znát. Neboť takového Člověka – v sobě pevně ukotveného – již nelze ovlivnit, manipulovat, za nitky tahat - oklamat a do jeho vědomí nesmysly, lživé obrazy, destrukce vklínit a do destrukcí ho jakkoli ponořovat. Sebe plně vědomý si Člověk pak automaticky, přirozeně rozráží všechna systémová omezení, bariéry a stává se více a více Tvůrcem svého vlastního života, tak jak mu vlastní, přirozené je. Opět sám sebou je a v souladu se svou Božskou podstatou koná a žije a tam již jakékoliv iluze – lži živit možné není, tam jste již za systémovou zdí plné omezení….svobodní, šťastní, blažení – v klidu, míru, harmonii tvořící a žijící.

A tak přeji vám, nám všem, nechť toto vše – nástrahy, pasti a taktiky temnoty - v čím dál větším počtu lidé prohlédnou – prozřeno je, neboť jedině tak kýžené změny ve velkém nastat mohou – nechť jsou všechny bytosti šťastné ♥

S Láskou a Vděčností za Dar života

Arménia Vedrussa

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace