HLASOVÁNÍ, VOLBY, REFERENDUM a další systémové pricipy temnotou stvořené – co vše za nimi skryté je ?

Mé články a odkazy » HLASOVÁNÍ, VOLBY, REFERENDUM a další systémové pricipy temnotou stvořené – co vše za nimi skryté je ?

12.1.2023, Admin

Systém je temnotou (temnými egyptskými žreci, jejich dynastiemi a posluhovači) velmi sofistikovaně propracovaný lživý svět, jež pro Člověka, planetu Zemi a další vesmírná dění destruktivní dopad má. Celý systém, se všemi svými podsystémky (školství, zdravotnictví, průmysl, zemědělství, obrana, vnitro a další kontrolní, dozoročí úřady) – celý tento technokratický svět stvořen byl proto, aby Člověka zdegeneroval a zdegradoval natolik, aby Člověk do zapomnění sebe samého a svých původních pramenů zcela „upadl“ a jemu – systému a jeho řídícím, plně odevzdán a podřízen byl, tudíž, aby jej Člověk (Lidstvo) svým otupělým vnitřním nastavením při životě udržoval a postavení, moc svých vyvolených stále více posiloval – a tu svou co nejvíce oslaboval.

HLASOVÁNÍ, VOLBY, REFERENDUM a další systémové pricipy temnotou stvořené – co vše za nimi skryté je ?

Systém je temnotou (temnými egyptskými žreci, jejich dynastiemi a posluhovači) velmi sofistikovaně propracovaný lživý svět, jež pro Člověka, planetu Zemi a další vesmírná dění destruktivní dopad má. Celý systém, se všemi svými podsystémky (školství, zdravotnictví, průmysl, zemědělství, obrana, vnitro a další kontrolní, dozoročí úřady) – celý tento technokratický svět stvořen byl proto, aby Člověka zdegeneroval a zdegradoval natolik, aby Člověk do zapomnění sebe samého a svých původních pramenů zcela „upadl“ a jemu – systému a jeho řídícím, plně odevzdán a podřízen byl, tudíž, aby jej Člověk (Lidstvo) svým otupělým vnitřním nastavením při životě udržoval a postavení, moc svých vyvolených stále více posiloval – a tu svou co nejvíce oslaboval.

Když Člověk zapomene Pravdu o sobě, o našem prvotním, šťastném, Božském způsobu života v souladu s Bohem a Matičkou Zemí, tak i Pravdu o svém předurčení – pak celkem snadná je už cesta k jeho zotročení a v hypnotickém spánku všemi systémovými atributy držení.

Všechny systémové principy byly geniálně zpracovány a propracovány těmi, jež znalí vědy obraznosti byli a tak velký triumf - eso ve svých rukávech měli. Avšak i v tomto případě vesmírné a pozemské kony platí a jak kdo vysílá, tak se mu, ať již dříve nebo později, vrátí. Proto také tento – hluboce proměný čas – nadešel, aby vše z dlouhodobého chaosu, opět do Božího souladu navrátil.

Čím dříve lidé pochopí a následně Pravdu skrze sebe pocítí, následně podstatné kony učiní, tím dříve se život na Zemi z Disharmonie do Harmonie obrátí.

Proto když lidé přestanou ve velkém, nejlépe úplně ty systémové, destruktivní hry hrát a začnou se na podstatné, skutečné změny ve svých životech soustřeďovat a z duše konat, tím dříve si celý svět oddechne, neboť prvotně od Člověka se život na Zemi, pak i v celém Universu odvíjí. A když Člověk své předurčení neplní, jen se lživému obrazu světa podřídí, tím větší sílu temnota, lidská temnota a energie ničení, má.

Státy, státní zřízení, hranice, politika a politici, systémoví úředníci, tak i náboženství tu v časech našich Prvopočátků nebyli, tak ani peníze, ani města, vesnice, konzumní svět a technokratický způsob života….všichni společně jsme si totiž dlouhý, předlouhý čas na Zemi jako jedna vědomá, láskyplná civilizace Božským způsobem života žili….

A na toto, když si čím dál více lidí rozpomene, ve svých obrazech z minulosti čistou Pravdu o sobě samém uvidí, celou svou Bytostí Pravdu pocítí, pak už nebude moci žádné systémové, lživé hry pár jedinců světa hrát a energii ničení na Zemi podporovat.

Dokud však lidé systémovým způsobem života budou žít, planetu Zemi a život všech zdejších Bytostí ničit, dokud systémové principy včetně hry na politiky (loutkohráče) budou hrát, dokud budou druhým odevzdávat svůj HLAS, své VY-VOLENÉ chodit volívat a tak jim i moc nad svými životy a celkovým životem na Zemi do rukou vkládat, v systémem vytvořeném referendu hlasovat - do té doby budou čím dál šílenější projevy, situace, události v rámci Matrixu nastávat. Neboť Matrix na energetické rovině skončil již – tedy „mrtvolným“ jest – a pokud někdo rozhodl se mrtvolu všemožně ještě při životě udržovat, co asi jako zpětná vazby může nastat….než jen stále větší šílenosti a nesmysly vznikat?

Tím vším Vesmír, planeta Země lidem najevo dává a čím dál očividněji ukazuje, co vše šíleného bude se dít, pokud nebudou své životy chtít kompletně změnit a své životy do rukou jiných, cizích, do rukou ničitelů nadále vkládat a tím jim moc nad sebou, svými dětmi, svými rody - pozemským životem dávat. Neboť následováním systémového způsobu života na Zemi se lidé moci nad svými životy vzdali a svého předurčení pozbyli.

Co to znamená odevzdat svůj HLAS nějakému představiteli, politikovi, prezidentovi či nějaké straně ? Co z toho posléze vznikne ?

Když Člověk dá svůj HLAS, tzn. že Člověk se tak vzdal možnosti účastnit se Vesmírného života, čímž podvedl svůj ROD, neboť Vesmír je obydlen právě našimi rody.

Je to jedna z mnoha rafinovaných pastí temnoty, se smyslem kosmickým – dát hlas a ještě dobrovolně, čímž Člověk dobrovolně odevzdává své vlastní energie do cizích rukou.

Pokud Člověk jako centrální kosmická energie, jako ústřední článek všech rovin bytí a harmonického života Vesmíru, dává svůj HLAS, zbavuje se tím kosmické podstaty svého skutečného záměru.

Hlas - zvučící Věčnost neboli živá tvořivá energie člověka.

Proto lid zůstane mimo činnost. Pak to vypadá takto: ve státním parlamentu sedí poslanci různých stran a vytvářejí zákony, aniž by se ptali obyvatelstva, neboť lidé přestali nosit svůj hlas, svůj vesmírný rozum, svoji vesmírnou energii – oni dali svoje hlasy a stali se pouhým obyvatelstvem. Lid neexistuje, Rody zmizely. A takhle to pak vypadá.

A tak se Člověk odevzdáním svého vlastního HLASU, zbavuje Věčnosti, jeho ROD se tak nemůže účastnit Vesmírného života, včetně života na Zemi, neúčastní se života jeho strany, neúčastní se života jeho osady a jeho rodina tak může být zničena přijetím lživý, iluzorních zákonů. Takhle to potom vypadá ve světě energií.

Proto je třeba si chránit - ponechat svůj hlas pro sebe a pro svoje Rody, pro svoje děti a děti svých rodin, pro svoji vlast, pro svoje hvězdy a souhvězdí – všechno je to s námi spojeno.

Dokud existuje hlasování – lid nemůže řídit svůj parlament a dokonce ani svůj osobní život.

Budoucnost však zruší všechny hlasování, protože lidé dojdou pochopení.

Dát svůj hlas – znamená zbavit se možnosti podílet se na životně důležitých činnostech své strany, své země. Mohou k nám potom přijít a sebrat nám děti – vy jste přece hlasovali, odevzdali jste svůj hlas. A policie pro mladistvé přece existuje, může přijít a sebrat nám děti s konstatováním, že jsou nemocné nebo nevhodně oblečené, že nemáme na jídlo. Mohou vymyslet vše, co je jen napadne.

Protože my jsme odevzdali svoje hlasy – zbavili jsme se kosmických energií.

Když jsme odevzdali svoje hlasy – můžou s námi udělat, co se jim zachce.

Právě to se nyní děje: naše strana – to je naše Rodina, jenže ta nám nepatří, vy sami v ní nežijete jako hospodáři, ale jako otroci (nebo cizinci, dočasní lidé), a „zvolení lidé“ mohou obchodovat s naší zemí, s naší republikou.

Jestliže lidé přestanou dávat svoje hlasy, pak tento gangsterský postoj vůči lidem skončí, gangsterský postoj k vlasti, k zemi.

Takové množství úředníků v budoucnu nebude – vláda bude velmi těsná.

Tito úředníci nejsou v zásadě ani potřeba. Lidstvo se totiž změní. Nebude potřeba policistů, lidé sami o sobě nebudou dělat přestupky. Dokud u nás však existuje hlasování, prostředek na předávání hlasů, v naší vlasti pořádek nebude.

Proto nevkládejme na plece druhých – vyvolených představitelů – to, co máme dělat my sami, co je v souladu s naším předurčením.

A nenechme se již více oblbnout všemi těmi, temnotou do kolektivního vědomí, vloženými programy a přesvědčeními jako např. :

Když nepůjdeš k volbám, nemají malé strany, ti tví favoriti šanci uspět

Nemůžeš přeci být ke společnosti a společnému životu tak sobecký a lhostejný

Nemůžeš přeci jen nadávat, stěžovat si, je třeba být zodpovědný a přičinit se o změny

….a mnohé, mnohé další….

Přitom všemu je tak, jak je v systému, obvyklé – právě NAOPAK, nestačili byste se divit, co vše, dělo se a děje v zákulisí  .

Čím méně budeme destruktivní způsob života v systému živit a svou pozornost, své kroky plně do tvorby své vlastní reality nám Bohem od Prvopočátku dané, vložíme, tím dříve veškerá destrukce z povrchu zemského odcházet bude…..nebudou volby, nebudou vyvolení, když své životy a životy našich dětí, rodin, rodů budeme mít pevně ve svých rukách MY ♥

Uvědomme si to už konečně….a konejme tak, jako Čelo-věkům hodno jest.

S Láskou a Úctou k Bohu a Čelo-věčnému Bytí

Arménia Vedrussa a Duchové Dolmenů

♥ ♥ ♥

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace