Čím vším vás temnota v hrsti drží aneb je nejvyšší čas do hloubky proměnit životy své

Mé články a odkazy » Čím vším vás temnota v hrsti drží aneb je nejvyšší čas do hloubky proměnit životy své

14.3.2023, Admin

Čím vším vás temnota v hrsti drží aneb je nejvyšší čas do hloubky proměnit životy své, a proto transformační proces na Zemi na rychlosti a intenzitě přidává – již totiž není čas ztrácet čas, je třeba JASNĚ rozhodnout se....

Čím vším vás temnota v hrsti drží aneb je nejvyšší čas do hloubky proměnit životy své, a proto transformační proces na Zemi na rychlosti a intenzitě přidává – již totiž není čas ztrácet čas, je třeba JASNĚ rozhodnout se

Život na Zemi na obrátkách nabírá, celý transformační proces se zrychluje a zintenzivňuje, neboť již opravdu možné není destrukci na Zemi prostor dávat a nechat ji proudit, tak jak v posledních tisíciletích možné bylo, jak ona zvykla si. Země se totiž již k jiné polaritě – ke svému předurčení - obrátila, než-li, aby dále proudění energie ničení na jakékoliv úrovni umožňovala.

A tak v této souvislosti nespočet energetických procesů děje se a temnota, na čas zde na Zemi „vládnoucí“, svůj finální boj se Světlem dohrává - a tak všechna tato dění i Člověka do různých rozpoložení dostává, neboť tu boj o každou jedinou duši je, proto je třeba se pevně rozhodnout, jakou cestou každý dále půjde, není již možné ani jednou nohou ve starém, destruktivním být a druhou nohou se novému, láskyplnému otevřít.

A tak vše na přetřesu je, do dalších transformačních vln postupuje, aby se Země od všeho destruktivního co nejdříve očistila.

Proto Člověče, rozhodni se, chceš-li tomu destruktivnímu do poslední chvíle (a není to již dlouhá chvíle) věrný být (tak třeba i svou nečinností a následováním systémového způsobu života) anebo chceš v Čelo-věčném Bytí pokračovat, tedy s Člověkem dále v Propojení být….?

Při té 2.volbě však nezbytné je, do hloubky pročistit sám sebe a vše s Tebou v Propojení.

A čím že vás temnota stále ještě v hrsti drží?

Především vás drží na vaše podvědomá destruktivní naladění, která s vašimi vnitřními zraněními a s vaším Egem jsou v Propojení, a tak na místo, abyste duší a z duše žili, tak jste ve vlastní podvědomé sebedestrukci chyceni a v tomto čase vibračního zintenzivnění to s vámi mnohými háže a točí tak, jak moc jste ještě v destrukci, nízkých naladěních, sebeklamu chyceni.

Temnota drží vás na vaši pýchu, sobectví, zlobu, hněv, nenávist, pocity viny, závist, žárlivost, nepřejícnost, lenost, pohodlnost, chamtivost, válečné, bojové, agresivní naladění a další pokřivenosti – pocity méněcennosti, pocity své vlastní nehodnoty, které různě maskovat a skrývat jste se naučili, ale nyní už neschová se nic, ani sebemenší destrukce, kterou v sobě nosíte.

Temnota drží vás na vaše strachy, které se rovněž prvotně z energie sobectví a pýchy zrodily, a tak i skrze zapomnění na to Kým Jste a kde vaše původní prameny pramení, tak velmi vzdálili jste se své Božské podstatě a svému předurčení.

Temnota drží vás na vaši bolest, zahořklost, neodpuštění – především pak právě jí a sobě samým, že jste ji svého času jen slepě přihlíželi či sloužili.

Temnota drží vás na vaše spočívání v disharmonii – disharmonických partnerských, rodinných, „přátelských“ vztazích, disharmonických zaměstnáních, disharmonickém každodenním prožívání, disharmonickém postoji k přírodě, k Bohu, k druhým a k sobě samým.

Temnota drží vás na vaši nevraživost a do sebe zahledění, od Boha odpojení a odtržení.

Temnota drží vás skrze vaše omezené, negativní smýšlení, staré zkostnatělé nastavení ,v kterém jste na čas sami sebe uvěznili….a tak i duši svou – překrásnou – přenádhernou…která tímto vaším naladěním velmi trpí a toto utrpení využívá temnota pro své vlastní temné egregory.

Ve své podstatě celý ten destruktivní svět zvaný systém již jen na těchto vašich naladěních drží, neboť ti co za jeho tvorbou stojí (temní egyptští žreci a jejich dynastie), již dávno přestali tento svůj výtvor udržovat, napájet a živit, neboť sami zalekli se toho, jaké monstrum stvořili…..byť i dnes novodobí žreci jsou, síla jejich obrazů již velmi slabá je, což je i skrze politiku a další systémová zřízení a principy čím dál zřetelněji viditelné a patrné….

Nuž, celý systém svou roli dohrává a tak i všichni ti, kteří rozhodli se býti do jeho poslední chvíle s ním, vše se tak z dlouhodobého chaosu do opětovného Božího souladu navrací, tedy nic už nebude jako dřív, pokud byste si ještě někteří něco takového mysleli….

Nyní každý z vás Vesmíru, Matičce Zemi, Bohu ukazuje, zda-li energie zvané Člověk hoden je, anebo jej tzv. „recyklace“ nemine….jak s oblibou naši dávní, moudří předci Duchové Dolmenů říkají….

A tak rozhodněte se, zda-li chcete dále v hrsti temnoty být anebo z popela vstát a jako bájný Pták Fenix – Nový Člověk – se znovuzrodit a tak tu na Zemi ve jménu Boha, ve jménu Pravdy a Lásky opět tvořit a žít, své překrásné, Čelo-věčné předurčení znovu naplnit….

S Láskou a Vírou ve vás

Arménia Vedrussa a Duchové Dolmenů

14.3.2023

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace