PODIVNOST SOUČASNÝCH ENERGIÍ

Mé články a odkazy » PODIVNOST SOUČASNÝCH ENERGIÍ

11.4.2023, Admin

Podivnost současných energií připomíná ticho před bouří. Vše tak nějak zvláštně utichlo, po času vidu-nevidu, tom největším zlořádovi všech dob, už ani stopy není, uměle vytvořený válečný konflikt rovněž utichl a jde raději do ztracení ....

PODIVNOST SOUČASNÝCH ENERGIÍ

Podivnost současných energií připomíná ticho před bouří. Vše tak nějak zvláštně utichlo, po času vidu-nevidu, tom největším zlořádovi všech dob, už ani stopy není, uměle vytvořený válečný konflikt rovněž utichl a jde raději do ztracení (jisté elity jej čím dál více budou chtít mít v zatracení), z něj plynoucí ekonomická krize podivně houpá se nahoru, dolů a do rozličně ztřeštěných vln promítá se, většina lidí snaží se od času vidu-nevidu do systémového „normálu“ vrátit, nesmyslný život následovat a konzumu a konzumního světa se držet, byť tváří si, že peníze nemají, stále za mnohé výdobytky technokratického světa ve velkém utrácí, jakoby o tyto „radovánky“ měly brzy přijít a tak mnozí užívají si jich, co jen to jde, byť už jim ani tu chvilkovou radost nepřináší, tzv. duchovní svět-ezoterika uvadá a do jakési podivné podoby kvikotajícího, skomírajícího trolla se dostává – a tak vše pod vlivem rozličných energetických procesů dále odvíjí se.

Vibrace planety Země každým dnem do dalších výšin stoupají a tak to s každým z nás „házet“ může….anebo také ne, jsme-li si tohoto transformačního procesu čím dál více do hloubky vědomi a v sobě ukotvení, i když i tak se nás všech tento hluboce proměnný čas dotýká.

Temnota za systémem schovaná, z posledních sil snaží se všemožně situaci zvrátit, na lidi různými způsoby působit, ale i ona jakoby už „jela“ jen na jakýsi setrvačník, který dobíhá svůj program, než doběhne zcela.

A tak je dobré nenechat se vtáhnout do rozličných energetických nástrah a pastí, které se snaží držet Člověka v dlouhodobém útlumu, nečinnosti, smutku, melancholii apod. – ano procházíme obrovskými změnami, jež nemají na Zemi obdoby, a tak je dobré i hodně odpočívat, regenerovat, v klidu a důvěře spočívat, ale také konat tak, jak každého jeho duše vede, aby věci, které posunout se mají, se do pohybu daly, při nejmenším jít jim vstříc a tento transformační proces sebou samým a svým z duše naladěním, žitím posilnit….aby si vše tzv. na úrodnou půdu sedlo a lidstvo se z okovů temnoty, otroctví, nesvobody plně vyvedlo.

Držím nám všem v tomto pěstí, nechť každý z nás přinese Celku nějaký ten kus štěstí .

V Lásce a Vděčnosti – 11.4.2023

Arménia Vedrussa 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace