JAK VZNIKAJÍ A FUNGUJÍ EGREGORY?

Mé články a odkazy » JAK VZNIKAJÍ A FUNGUJÍ EGREGORY?

4.1.2024, Admin

Prostředí, ve kterém žijeme, vytváří v našem podvědomí matrici našeho chování a my dle toho potom jednáme, ať již fyziologicky nebo emocionálně, v daných situacích reagujeme na vnější podněty dle této matrice. Bez našeho vědomí se tato matrice automaticky spustí, když se dostaneme do podobné životní situace, kterou jsme viděli v tomto životě nebo i v životech minulých, dnes i v televizi, kině či na internetu.

JAK VZNIKAJÍ A FUNGUJÍ EGREGORY?

Prostředí, ve kterém žijeme, vytváří v našem podvědomí matrici našeho chování a my dle toho potom jednáme, ať již fyziologicky nebo emocionálně, v daných situacích reagujeme na vnější podněty dle této matrice. Bez našeho vědomí se tato matrice automaticky spustí, když se dostaneme do podobné životní situace, kterou jsme viděli v tomto životě nebo i v životech minulých, dnes i v televizi, kině či na internetu.

Můžeme to brát a považovat jako jakýsi druh ovládajícího prvku, který nás vlastně nutí, směřuje do nějakého modulu – vzorce chování a způsobů jednání.

Jaké obrazy jsou nám vnucovány, to ve výsledku dostáváme! Na nás je pak k čemu my se ve své mysli přikloníme, čemu dáme pozornost a čemu ve své mysli uvěříme, resp. co do ní vpustíme, necháme proudit a jak se při daných myšlenkách a myšlenkových obrazech posléze cítíme. Na základně našeho rozpoložení v mysli se dostáváme do tomu odpovídajících emocí anebo je tomu přesně naopak, když jsme v nějakém emočním naladění, a dle něho nám pak přicházejí myšlenky, myšlenkové koncepty, na které se posléze soustřeďujeme a věnujeme jim pozornost, často i nevědomě, pokud umožníme myšlenkám proudit v nás a naší mysli, jak jen chtějí – tedy jim dáváme absolutní volnost, bez ohledu na to, jaké myšlenky a myšlenkové koncepty to jsou, zda-li láskyplné-pozitivní anebo destruktivní-negativní.

Co se poté zrodí v naší hlavě nás okamžitě napojí na EGREGOR, ať již nízkofrekvenční anebo vysokofrekvenční.

Nízkofrekvenční egregor je vytvářen negativními vlastnostmi – pocity viny, výčitkami, žárlivostí, závistí, hněvem, agresí, násilím, nepřejícností, chamtivostí, nenávistí a podobně, a jakmile se na něj napojíme, začne nás ovládat!

Jestliže komunikace v nás a kolem nás probíhá v pozitivním směru, pak se v prostoru postupně vytváří Prostor Lásky, který udržuje vysokovibrační energie a ty nízké v něm nemají šanci, dokonce to může být i pro návštěvu negativně naladěnou velmi nepříjemné, když do takovéhoto Prostoru Lásky vstoupí a pokud sami nechtějí být v Lásce a láskyplných energiích, pak raději z takového prostoru odejdou a už se tam nevrací, neboť jim je blízké vytvářet neustále konflikty a žít v disharmonii a ne v harmonii, tedy pokud ovšem nezmění svůj pohled na věc a nerozhodnou-li se jinak.

Energetické ENTITY propojené s TEMNÝMI EGREGORY se však potřebují neustále dobíjet, a tak se snaží držet lidi v nízkých naladění, vyvolávat a tvořit konflikty, podsouvat destruktivní myšlenky, aby měly živnou půdu - potravu pro svou existenci. Doslova nás budou vyprovokovávat k agresi!

Pokud je např. partnerský nebo rodinný egregor, ale i jakýkoliv jiný mezilidský, vytvořen na neúctě, zlobě, ponižování, zesměšňování, vysmívání, křivdách, tyranii, konfliktech a hádkách, pak bude neustále hledat odpovídající dobití.

Když se pak žije v takovém destruktivním, disharmonickém prostoru, pak i každá maličkost bude vyvolávat hádku, naštvání, uražení, šprajcy, pocity zlobit druhého, aby došlo k výdeji destruktivní energie, kterou se tyto energoinformační entity budou krmit. Takových entit je pak v našem okolí nespočet, stačí se jen rozhlédnout kolem sebe, planeta Země je jimi doslova zamořena…i když už se v této době i tento stav začíná měnit.

Sami pak nechápeme svá jednání: proč jsem to jen udělal? proč jsem tam jel anebo nejel? proč jsem to řekl? proč jsem se takhle zachoval? proč jsem nic neudělal?

Pokud však v sobě a ve svých domovech vytvoříme Prostory Lásky, které živí vysokovibrační EGREGORY, pak tyto egregory budou po nás vyžadovat projevy Lásky, Něhy, Porozumění, Soucitu, Sounáležitosti, Přátelství, Harmonie a dalších našich ctností.

První věcí, kterou je tedy třeba udělat je – vyčistit si svou mysl, přejit na láskyplné myšlenky a myšlenkové obrazy a tím být v kontaktu s vysokovibračním, láskyplným egregorem, který nás vždy směřuje k dobrým skutkům. A proto je i potřeba je neustále kontrolovat a ovládat! Řídit své myšlenky, protože když to neuděláme my….pak to udělá někdo jiný, který pak řídí naše myšlenky a tak i naše životy.

Každý jediný z nás tedy přispívá k energetickému poli lidstva, tak i planety Země a je zapotřebí si tedy uvědomit, jak každý jediný z nás důležitý je, stejně tak, jako jeho vnitřní naladění.

Přeji proto nám všem, abychom si už takovýchto věcí byli v co největším počtu vědomi a opravdu zodpovědně se ujali své úlohy Člověka, a začaly vše měnit – a to směrem k Dobrému, Láskyplnému, Božskému, nechť pozemský prostor, tak i planetu Zemi může opět ta pravá Čelo-věčná energie, která je vždy nádherná, láskyplná, hřejivá, harmonická – naplnit.

S Láskou a Úctou k Bohu a Božskému principu, tak i k planetě Zemi

Arménia Vedrussa

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace