EGO A ENERGIE SOBECTVÍ drží v lidi v pokřivení, oslabení, nemohoucnosti a sebedestrukci a bude je tak držet čím dál zřetelněji

Mé články a odkazy » EGO A ENERGIE SOBECTVÍ drží v lidi v pokřivení, oslabení, nemohoucnosti a sebedestrukci a bude je tak držet čím dál zřetelněji

4.1.2024, Admin

Celý transformační proces nyní na obrátkách nabírá a do dalších vln prostupuje. Vesmír nemůže již dlouho čekat na to, jakou cestou se který Člověk jít rozhodne, je zapotřebí skrze své vnitřní nastavení Vesmíru najevo dát, jakou cestou se daná lidská duše bude ubírat. Zda-li s Čelověčným Bytím nadále v Propojení Býti chce, pro což je zapotřebí v této době udělat mnohé, nebo z této formy života odejít a v jiném vesmírném prostoru, jiné formě Bytí působit.

EGO A ENERGIE SOBECTVÍ drží v lidi v pokřivení, oslabení, nemohoucnosti a sebedestrukci a bude je tak držet čím dál zřetelněji

Celý transformační proces nyní na obrátkách nabírá a do dalších vln prostupuje. Vesmír nemůže již dlouho čekat na to, jakou cestou se který Člověk jít rozhodne, je zapotřebí skrze své vnitřní nastavení Vesmíru najevo dát, jakou cestou se daná lidská duše bude ubírat. Zda-li s Čelověčným Bytím nadále v Propojení Býti chce, pro což je zapotřebí v této době udělat mnohé, nebo z této formy života odejít a v jiném vesmírném prostoru, jiné formě Bytí působit.

A tak v této době je vidět čím dál propastnější rozdíl mezi těmi, kteří stále pevně s Bohem kráčejí anebo kráčet stále více chtějí a dle toho skutečně konají a mezi těmi, kteří stále v područí temnoty jsou.

Světlo svůj princip – ten Božský – má a jemu věrné je, temnota zase jasně ve svém vlastním rytmu „bije“.

Stěžejními nástroji temnoty pak EGO a ENERGIE SOBECTVÍ je, neboť pokud Člověk v egoistickém, sobeckém naladění přetrvává a toto v něm převládá, pak se následně toto naladění do rozličných pokřivení, oslabení, nemohoucnosti a sebedestrukce promítá.

Čím více Světlo Zemi prozařuje, tím více temnota své poslední síly aktivuje a snaží se na svou stranu lapit co nejvíce duší, doslova koho jen může, což zase samozřejmě její úlohou je.

A má-li za co tahat, pak tahá…a to velmi upěnlivě, však jde ji zcela zřetelně o to, aby při svém odchodu z povrchu zemského sebou co nejvíce duší strhla…

EGO a ENERGIE SOBECTVÍ, které s temnotou v Propojení jsou, pak Člověka do destruktivních způsobů smýšlení, a tak i života vedou, negativní myšlenky, pak u takového Člověka na denním pořádku jsou, stejně tak nízké emoce a strachy jím neustále lomcujou, vnitřní zranění, pocity ublíženosti z nich pramenící se ozývají a Člověka do dalších bažin, z kterých v této době jen stěží vyjít možné je, vrhají.

Dnešní Člověk ve většině už pramálo ví, co skutečným Člověkem, pevně s Bohem spojeným, znamená být.

A ten, který ví, po tom třeba ani netouží, neboť mamon a lesk technokracie už udělal v jejich životech své a oni sami o něj přijít nechtějí, udělat skutečné změny na sobě samých pro ně – v Egu a Sobectví uvízlých, velmi složité je, i když často do falešného Světla, sobecké touhy, zahaleni jsou, i když tváří se, že ne.

Avšak skutečný Člověk čisté úmysly v sobě má a čisté naladění v něm proudí a přetrvává, ať děje se v okolním světě cokoliv, on pevný v sobě, v Bohu je a společně s ním kráčí stůj co stůj životem, ve kterém právě nachází se. Láska a Pravda, tak i lidské Ctnosti jsou takovému Člověku nadevše, miluje život, miluje Boha, miluje Matičku Zemi a v každodennosti, v každém tady a teď koná tak, jak ho jeho duše, jež je pro něj hlavním stěžněm držícím ho v pevném Spojení s Bohem, vede.

Takový Člověk nenechá se ničím a nikým zastrašit, takový Člověk nenechá se nikým a ničím odradit, neboť ve jménu Pravdy a Lásky, ve jménu Boha koná a žije. A to samozřejmě temnotě nejvíce trnem v oku je, zvláště, když na světě takových lidí stále mnoho není, i když na FB a sociálních sítích zdá se být již každý OSVÍCENÝ ….a pokud ne, tak kvantovými kroky k tomu směruje, ale ani to stále v potřebné čistotě není, když u Člověka převládá morální úpadek a zašpinění, pak nepomůže mu ani žádné kvantování, které toliko populární v této době je, samozřejmě jako všechny další rychlé a účinné, a pokud to rychle a účinně nezabere, pak jde se o dům dál, kde vypadá to lákavě a působivě.

Jo, a takto si tu většina lidí ze současného lidstva „žije“, buď v systému uvízlý stále je anebo různými metodami rychle umožňující progres a výsledky v tzv. ezoterickém světě dále postupuje. Ale ani to není s Bohem a Božským principem a Božskou podstatou, která je v každém z nás souladné.

A tak celá tisíciletí ti, kteří v Pravdě a Lásce – s Bohem v plném Napojení konali a žili, kamenováni a zabíjeni byli….neboť Ego, Energie sobectví a energie ničení nenávidí ty, kteří jejich morální zašpinění zrcadlí jim, raději být zašpiněný a mít „svatý“ klid. Tak rozhodovala se v posledních tisíciletích většina a proto mezi námi je tak propastná hladina.

Tato propast již stále větší a větší je, a tak než-li se tu na Zemi vše v jednu Božskou realitu spojí, pak každý bude více a více tam, kde to s jeho vnitřním naladěním rezonuje. Neboť Bůh již nadále nedovolí, aby to, co s Láskou, Čistou Touhou a Nadšením Stvořil okupováno a dehonestováno temnotou a všemi těmi, kteří ji slouží, bylo. Tito Čelověci nyní pod velkou Boží ochranou jsou…a tak i ti, kteří ke Světlu kráčí a rozhodli se nadále s Čelověčnou energií nadále v Propojení být.

A proto budou se v nadcházejících 7 let mnohé další věci v rámci proměn života na Zemi dít, a rok 2023 je jedním ze zásadních z nich.

Proto lidé Milí, ze držím pěsti nám všem, ať každý z nás, pokud si ještě jasně nezvolil, tím správným směrem jít, souladným s jeho vnitřním naladěním ….neboť EGO, ENERGIE SOBECTVÍ a další nesouladná naladění a pokřivenosti již nebudou na Zemi umožňována být, proto, každý kdo rozhodne se v nich nadále přetrvávat čím dál náročnější stavy zažívat bude….aby ještě poslední šanci uvidět měl, jakým směrem ho toto rozhodnutí v těchto naladěních přetrvávat vede.

Ať již se rozhodnete jít jakkoliv, přeji vám, nechť to, co skutečně hledáte naleznete…..

S Láskou a Uvědoměním

Arménia Vedrussa

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace