Žít obyčejným životem v souladu s přírodou, být dobrým, láskyplným Člověkem a ve jménu Boha, Pravdy a Lásky konat a duší žít je nejvíc

Mé články a odkazy » Žít obyčejným životem v souladu s přírodou, být dobrým, láskyplným Člověkem a ve jménu Boha, Pravdy a Lásky konat a duší žít je nejvíc

4.1.2024, Admin

Zatímco velká část současného lidstva, tzv. západní civilizace stále systémovému, destruktivnímu způsobu života věrna je, najdou se pak lidé, kteří chtějí z tohoto začarovaného kruhu, temnotou stvořeném, ven. A tak vydají se na tzv. cestu duchovní. .

Žít obyčejným životem v souladu s přírodou, být dobrým, láskyplným Člověkem a ve jménu Boha, Pravdy a Lásky konat a duší žít je nejvíc

Zatímco velká část současného lidstva, tzv. západní civilizace stále systémovému, destruktivnímu způsobu života věrna je, najdou se pak lidé, kteří chtějí z tohoto začarovaného kruhu, temnotou stvořeném, ven. A tak vydají se na tzv. cestu duchovní. Horečnatě na sobě pracují a navýšit své vibrace touží, chodí na všechny možné terapie k těm, kteří všemožných certifikátů či vysokoškolských titulů dosáhli a všelijaké zaručené metody, které právě IN jsou používají, dostávají se do hypnózy, užívají všelijaké látky otevírající vědomí, nechají do sebe třeba i žábu zahryznout a jed vpustit, všelicos píchnout a všelicos pozřít, účastní se rozličných rituálů včetně těch ohňových a na čas ztracené štěstí usilovně hledají a snaží se jej všemi možnými cestami najít. Vzhlíží se v těch, kteří napsali všelijaké duchovní knihy, založili rozličná duchovní centra a chrámy, pořádají rozličné kurzy a semináře nejlépe takové, kde skáče se kvantovými skoky, povídají o všem možném na tzv. duchovních youtubových kanálech tedy jsou těmi tzv. osvícenými, organizují a jezdí na duchovní cesty všech možných koutů světa, mantrují, ómují, kormidlují, dýchají holotropně, šamansky či kulišácky, zkoušejí další všemožné techniky a praktiky, jen aby opět šťastnými, hodnotnými Člověky opět mohli být….

A tak kráčejí životem, léta běží a oni zjišťují, že stále nejsou tam, kde by chtěli být, když už tak vždy jen na chvíli…..a přitom vše, co ke svému šťastnému životu potřebují již dávno, od časů našich Prvopočátků v sobě mají.

Víte, ono naučit někoho být šťastným možné není, stejně tak jej ani trvale vyléčit, když sami dále zvrácenou, nemocnou cestou půjdou….ale vytvořit mu takový prostor, podmínky, aby jím mohl být možné je.

Ale i když ten prostor druhým vytvoříte, skrze svůj vlastní příklad života druhé inspirujete, stále se mnoho lidí v začarovaném kruhu točí a opakovaně na tzv. dno padají, namísto toho, aby v sobě a v životě svém vytvořili trvalý klid, mír, soulad a harmonii.

Tak jakou pak touhou popoháněni jsou…?

Čistou touhou anebo tou sobeckou….v jaké morální čistotě se sami nacházejí?

Pokud tou čistou, vše velmi rychle skládá se a posunuje do dalších rovin a výšin a Člověk čím dál šťastnějším, radostnějším a láskyplnějším je…jeho štěstí trvalé je, neboť jím samým a jeho životem prostupuje energie Lásky a Vděčnosti za vše, co pro nás náš Otec – Bůh stvořil je a jeho čistou touhou je být stále lepším Člověkem, být tu pro Boha a Božský princip, konat tak, jak ho jeho duše v každém jediném okamžiku vede, aby Celku – celé naší Jednotě užitečný a prospěšný byl.

Pokud tou sobeckou, pak stále nenachází to, co by najít chtěl, je stále nespokojený, nervózní, podrážděný, ublížený anebo naštvaný a pokud se už vydá nějakým změnám vstříc, pak nejčastěji dostane se k těm, kteří své služby a „dary“ rovněž ze sobecké touhy a svého vlastního prospěchu vytvořili a nabízejí, často proto, aby sami sebe zviditelnili a jinak nečestně se projevili….tak jak se pak mohou z toho začarovaného kruhu, z pod vlivu temnoty a parazitických struktur dostat ven, když sami stále v pokřiveném naladění jsou, stěží se narovnávají a chřadnou, neboť jimi negativní, destruktivní myšlenky, sobecké touhy, nízké emoce, vnitřní zranění, pocity zahořklosti, ublížení, zloby a nenávisti kolují a jeho energetiku a potenciál neustále oslabují.

A tak se stále točí v onom kruhu, který temnota stvořila proto, aby lidské duše do něj lapila a pak je v něm trvale držela….vše vymyslela naprosto geniálně a tak z tohoto kolesa plného rozličných destrukcí je možné vyjít jen díky svému čistému naladění….tedy v čistotě , tak i duše své být, čisté úmysly mít.

Jedině toto naladění umožní lidským duším dostat se z uvěznění temnotou stvořeném.

Jinak vás temnota stále tam, kde chce mít, míti bude a vám jen oči pro pláč či oslabení vaší vůle zbude.

Ani cesta kopírovat druhé, opičit se po někom, anebo různě z hlavy scénáře svého života tvořit není tou cestou, jak dostat se opět ke své duši a k pevnému, plnému spojení se s Bohem.

Není možné již více z naučenosti nebo fikanosti, taktizování či spekulantství tvořit a žít na Nové Zemi.

Tato stará, destruktivní, nečistá naladění v lidech již neumožní jim dále pokračovat s Čelověčným Bytím v Propojení, naopak mnoho duší tak odchází a odcházet bude z podoby Člověka a přecházet do jiného vesmírného prostoru a jiné formy Bytí….

Ale ti z vás, kteří o skutečné změny stojíte, pak vězte, že jen vaše čisté úmysly a čisté naladění umožní vám dostat se do stavu trvalého klidu, míru, štěstí a naplnění. Chápu však, že mnozí právě toto neradi slyší, jsou k tomuto hluší a raději v tom destruktivním, nečistém naladění zůstanou a díky tomu odpovídající životní situace sklidí.

Když vaší touhou bude duší a z duše žít, dobrým, láskyplným Člověkem být, pro Matičku Zemi, Boha a Božský princip tu na Zemi být a své předurčení naplnit, pak otevřou se vám všechny brány pozemské a nebeské, abyste v těch nejkrásnějších pocitech blaženosti mohli trvale být.

A pokud v tomto naladění Jste, pak víte, že to, po čem toužíte, není nikde daleko, vzdálené, ale vše už můžete žít TADY A TEĎ právě tam, kde Jste, stačí se jen plně rozhodnout….a tento stav můžete si pak nosit všude sebou – je to vaše největší bohatství – vnitřní bohatství – které vám nikdo nemůže vzít, pokud to vzít nedovolíte, s Láskou, Uvědoměním a Vděčností si toto své vnitřní bohatství opečováváte a chráníte.

Prostě Jste šťastni a tak i zdrávi už jen proto, že Jste…..a pak již více třeba není…..jste ve stavu OSVÍCENÍ

S Láskou a Úctou k našemu Stvořiteli….

Arménia Vedrussa

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace