PŘEDPOVĚĎ na nadcházející léta, aneb co vlastně zažíváme a zažívat budeme…?

Mé články a odkazy » PŘEDPOVĚĎ na nadcházející léta, aneb co vlastně zažíváme a zažívat budeme…?

4.1.2024, Admin

PŘEDPOVĚDI….o čem vlastně jsou a co nám do našich životů přinášejí a přinesou?
Vždy jen realitu takovou, kterou si v sobě, ať již podvědomě anebo vědomě tvoříme, a tak kam jako lidstvo směřujeme, když naše vnitřní naladění je jaké je, a to často už dlouhodobě….

PŘEDPOVĚĎ na nadcházející léta, aneb co vlastně zažíváme a zažívat budeme…?

PŘEDPOVĚDI….o čem vlastně jsou a co nám do našich životů přinášejí a přinesou?

Vždy jen realitu takovou, kterou si v sobě, ať již podvědomě anebo vědomě tvoříme, a tak kam jako lidstvo směřujeme, když naše vnitřní naladění je jaké je, a to často už dlouhodobě….

Co vše se odehrává v nás? Jak prožíváme každý jediný den, na co svou pozornost soustřeďujem, jakými myšlenkami, slovy, pocity sami sebe živíme, jakou realitu tu na Zemi vlastně společně vytváříme? Jaké kroky, změny, počiny, kony uskutečňujeme? Anebo neuskutečňujeme, zahálíme a v lenivosti, pohodlnosti si čpíme, zatímco jiní snují plány své a realitu nám tvoří a my ji jen tupě následujeme, jako jedinou a skutečně možnou, aniž bychom se nad ní a nad důsledky prožívání takové reality vůbec zamýšlíme? Co takovým naladěním v sobě - sobě, druhým, přírodě, planetě Zemi a celému Vesmíru způsobujeme? A kdo vlastně z takového našeho naladění nejvíce těží…uvědomujeme si to vůbec? Nebo je nám to jedno…? Však jsme nějak žili do teď, tak nějak budeme žít nějak i nadále…?

Anebo snad na nějaký zázrak, záblesk čekáme a jen se tak opět vezeme, jen ten vláček s vagónkami, ve kterých sedíme na novou kolej, jiným směrem směřuje a my koukáme z oken vlaku, co se stane? Čeká nás nové dobrodružství? Copak se stane? Co nás čeká?

Čeká nás něco krásného nebo jen to nejhorší, co s námi vlastně bude, když jsme se po tolik tisíciletí ve většině nemohoucnými, ne-mocnými, bez-mocnými stali? Zachrání nás někdo? Uzdraví nás? Osvítí nás? Přinese nám ten kdysi ztracený Ráj anebo do úplně temnoty, prázdnoty vplujeme?

Stále od někoho nebo odněkud něco očekáváme, že nám snad shůry vše do klína spadne, aniž bychom nemuseli prstem hnout? Jaká to opovážlivost, drzost, morální úpadek v nás je, že vůbec dokážeme v něčem takovém být či ustrnout?

Tisíce, milióny horoskopů, výkladů karet, astrologických či jiných předpovědí za námi je a stále se tvoří a množí nové….ale naplní se? A co když nenaplní? Co s námi bude? Co to vše předpovězené a v našich vlastních realitách vyobrazené s námi udělá….? Zahořkneme, zblázníme se, utrápíme nebo raději umřeme, když věci nevyjdou podle našich představ a plánů a daných předpovědí? Nebo se naprogramovaní předpověďmi a proroctvími ponoříme do jimi naprogramovaných realit?

Ano, to skutečně chceme…? Jsme si jisti?

Chceme nadále žít ve světě plném lživých obrazů a iluzorních, lživých realit, které tak vzdálené našemu skutečnému předurčení a Božskému naladění jsou?

Anebo vše jasně v Pravdě a Lásce, v té Nejvyšší čistotě uvidíme a konečně pochopíme a plně pocítíme, kým skutečně Jsme a co vše je v nás, jaký přenádherný Božský potenciál, ve Vesmíru tak jedinečný v sobě máme…? A využijeme tak čím dál více až naplno svých Čelo-věčných schopností a možností života, které k dispozici máme….a hlavně…..

BUDEME ŠŤASTNI A VDĚČNI v každém jediném okamžiku našeho Bytí za to vše, co pro nás bylo z té nejvyšší Lásky Bohem stvořené a budeme šťastni bez ohledu na to, že ještě na Zemi dobíhají projekce všelijakých destruktivních, lživých realit a o to více se ponoříme do krásné Čelo-věčného tvoření, které právě jen v podobě Člověka a v Propojení s Čelo-věčnou energií zažívat můžeme….a tak se důstojně, zodpovědně a láskyplně chopíme toho, co nám bylo s Láskou darované, předurčené, abychom pokračovat mohli v tom překrásném, bohulibém tvoření, které Bůh započal….abychom byli hodni onoho jména Člověk……důstojně jako Boží děti tvořily a žily takové životy, které s Bohem a Božským principem souladné jsou…..které právě jemu a všemu Božskému tu největší Radost udělají?

A ANO, je tu v tomto čase obrovská podpora a pomoc „shůry“ pro všechny, kteří rozhodli se k tomuto nádhernému Božskému potenciálu otevřít, všem, kteří čisté úmysly mají a duší, ze žijí nebo žít hodlají, kteří ve prospěch celé naší Jednoty konat hodlají či konají…..

A tak můžeme se soustředit na rozličné předpovědi, proroctví, ať již krásné, pozitivní anebo ty negativní, anebo i ty smíšené…..ale pamatujme si, že čemu uvěříme, co svou myšlenkou, svým vnitřním naladěním živit budeme, takovou realitu žít budeme….

A tak tu nyní na čas nespočet rozličných realit zažívat budeme, než se vše opět v tu jednu Božskou realitu spojí a vše, co s ní nesouzní z povrchu Země vyprovodí….my ji vyprovodíme, společně s Matičkou Zemí, přírodními bytostmi, se všemi Bytostmi Světla a Lásky, které nám v tomto čase pomáhají a podporují nás na našich vlastních cestách duší.

Nechť tedy naše pozemská realita, a následně ta vesmírná, za Lásku a za ty nejvyšší hodnoty stojí, nechť se vše Božské do Lásky, Pravdy a Čistoty spojí, abychom již předpovídat nemuseli, ale jasně vnímali, cítili a z duše, ze žili a konali.

Vše se nyní stále intenzivněji v Pravdě a Lásce, skutečném obrazu ukazovat bude, tak i to, kým my sami skutečně Jsme, jací Jsme a co vše, odehrává se v nás….ať již jsme si toho plně vědomi nebo ne a je to neskutečně dobře, neboť jedině tak se to nečisté od čistého, zrno od plev oddělí…a každý tak více a více v té své realitě, kterou si v sobě tvoří bude….v tom vesmírném prostoru, v té formě Bytí, která s jeho vnitřním naladěním plně souladná je….a tak je vše, co právě odehrává se nad míru spravedlivé a milosrdné pro všechny.

S Láskou a Úctou k Bohu a Božskému principu, Matičce Zemi a celé přenádherné přírodě, tak i celému láskyplnému Vesmíru

Arménia Vedrussa

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace