STŘÍPKY Z MEDITACÍ S KOŇMI - S KOŇSKOU DUŠÍ DO HLUBIN VAŠICH DUŠÍ

Meditace s koňmi » STŘÍPKY Z MEDITACÍ S KOŇMI - S KOŇSKOU DUŠÍ DO HLUBIN VAŠICH DUŠÍ

4.1.2024, Admin

V meditacích s koňmi, které pro vás uskutečňujeme, dějí se věci skutečně neskutečné . Často si těchto věcí nejste vždy hned vědomi, ale postupně dochází vám věci, jež odehrály se, skrze vaše vnitřní proměny. Hluboké proměny dějí se již v samotných meditacích s koňmi, na které přijíždíte za námi, a právě ty rozhýbávají vaše další vnitřní procesy a životní dění....a do vašich vás čím dál více směřují, ať již chcete nebo nechcete...vnímáte stále více ten propastný rozdíl mezi životem z hlavy, naučených destruktivních způsobů a vzorců a životem ze ...z duše....

STŘÍPKY Z MEDITACÍ S KOŇMI

S KOŇSKOU DUŠÍ DO HLUBIN VAŠICH DUŠÍ

V meditacích s koňmi, které pro vás uskutečňujeme, dějí se věci skutečně neskutečné . Často si těchto věcí nejste vždy hned vědomi, ale postupně dochází vám věci, jež odehrály se, skrze vaše vnitřní proměny. Hluboké proměny dějí se již v samotných meditacích s koňmi, na které přijíždíte za námi, a právě ty rozhýbávají vaše další vnitřní procesy a životní dění....a do vašich vás čím dál více směřují, ať již chcete nebo nechcete...vnímáte stále více ten propastný rozdíl mezi životem z hlavy, naučených destruktivních způsobů a vzorců a životem ze ...z duše....

Často k nám přijíždíte nejen individuálně, ale i v páru, nebo jako rodič s dítětem (dětmi) anebo i celé rodiny a tam dějí se tak hluboké a silné procesy v jednom, a to na všech možných úrovních. Stejně tak i ve skupinkách 3-5 lidí ukáže se mnohé.

Stává se, že některému EGU nelíbí se všechna ta dění a často vašemu EGU podstrčí zpochybnění. Tento stav vždy pro vás a vaše duše zárukou je, že se uhodilo tzv. na hřebíček a jde se tím správným směrem. Neboť jak mé osobní terapie, tak i meditace s koňmi, kterým se spolu s mou dcerou věnujeme, vždy do hloubky daných obtíží, problémů jdou, a na povrch vše potřebné vynesou.

Společně pak procházíme různými situacemi a z nich plynoucími uvědoměními, která vám ve většině skryta byla, tedy na podvědomé či nevědomé úrovni se nacházela, ale právě koňská duše je tou, která se na ně jasně zaměří či zaměřila, neboť koně nádhernými, vědomými bytostmi jsou, které naprosto jasně a zřetelně ve vás a vašem nitru čtou.

A vy najednou zažíváte věci, které pro vás tak silné jsou, někdy v šoku jste, co otevře se, aha momenty zažíváte, někdy i slzy z vašich očí kanou a staré bolesti odcházejí, někdy zase různé způsoby a vzorce chování se silněji o slovo přihlásí, rovněž i rozličné nízké emoce jako je zloba, hněv, pocity viny, vlastní nedostatečnosti, nízké sebedůvěry a sebelásky, jakož i pocity nepřijetí, neodpuštění, nelásky či destruktivní, zničující myšlenky a myšlenková přesvědčení, programy zviditelnit se přijdou.

A to je právě to ONO – najednou vidíte, že před koněm a jeho duší se nic neschová, neboť on je právě tím prostředníkem mezi vámi, hmotným světem a světem neviditelným, světem energií. A díky němu máte možnost v přímém přenose vidět, jak energie, a tak i vesmírné kony fungují, co v souladu s Láskou, Pravdou je, co Člověka Člověkem činí a v čem naopak pokřivenosti a nesoulady vězí…vždyť, jak by si nás mohl pak kůň vážit, když právě Člověk má být koni tím pravým vůdcem a věrným přítelem.

Proto jsou tu KONĚ, aby vás nejen povozili, ale prioritně umožnili vám přečíst si ve své vlastní knize – co v ní skutečně psáno Jest, a né to, co tváříme se, že je naší vnitřní knihy (našeho nitra) obsahem a rovněž pomocníky v rozvoji našich schopností jsou.

Jeden z nejznámějších trenérů koní K.F.Hempfling říká: „Ukaž mi svého koně a já ti ukážu Kým Jsi“…a tak to platí i v meditacích s koňmi, kterým se věnujeme….kdy kůň jasně ukáže s čím třeba popracovat je, aby se Člověk mohl opět do svého čistého Čelo-věčného naladění vrátit a ukotvit v něm, jasně ukáže mu, v jakém stavu přišel a co třeba doladit je.

RYZOST A OPRAVDOVOST – nabízejí koně nám, pokud však dovolíme jim být těmi, kterými jsou, tak jak je Bůh Stvořil a dopřejeme jim takový život, takové zacházení, které si zasluhují – pak odvděčí se nám tím, že jsou čistým zrcadlem naší duše.

A díky práci s energiemi a svými vnitřním Božským naladěním pak dokážou být pro nás těmi nejlepšími léčiteli – pokud se tomuto láskyplnému, vědomému léčení otevřeme. Pak ochotni jsou pomoci nám shodit všechna naše závaží, zátěže, bolesti, chmury, destruktivní programy či jakákoliv nesouladná, destruktivní naladění v nás. Dokonce, i když s pejskem dorazíte, pak i jemu koníci pomáhají rozpustit všechny možné strachy, uvolnit nahromaděné emoce, shodit všechna oslabení či narovnat všechna pokřivení.

Zázraky dějí se pak u jednotlivců, v párech či v rodinách s dětmi. Naše koně dokáží velmi citlivým, laskavým způsobem pomoci dětem v uvolnění a dát pryč vše co jejich šťastnému životu brání, stejně tak i dospělým.

Toliko věcí, co během 1 lekce pořešit se dá, pokud o to, daný Člověk skutečně zájem má a otevře se v důvěře celému tomuto léčivému, meditativnímu procesu, pak odchází odlehčen od mnohé zátěže, s kterou na meditaci přišel. A když i více lekcí absolvuje, tím dále může pokročit na své další životní cestě.

Pokud si chcete prožít meditace s námi a našimi koníky, projít si hlubokou vnitřní proměnou a chcete-li se posunout ve svých životech dále, stejně tak pokud chcete pokročit ve svém seberozvoji či rozvoji vztahu s koněm ozvěte se nám.

Kontaktovat nás můžete a další informace získat mailem na: armenia.vedrussa@gmail.com, na FB Arménia Vedrussa do zprávy na messengeru, telefonicky buď na slovenském tel.č:+421 919 199 244 anebo českém tel.č.: + 420 730 684 603, neboť se nacházíme na slovensko-moravském pomezí .

Více informací o nás a našich aktivitách můžete nalézt i na webových stránkách: armenia-vedrussa.com

FB stránkách:

Lidé a zvířata – jak si navzájem porozumět

Arménia Vedrussa – léčebné konzultace, terapie, návrat k životu z duše

Rodové statky a osady – návrat ke šťastnému Bytí a Harmonii na Zemi

Už teď se na vás všechny moc a moc těšíme…..Arménia, Terka, Stella a Sally

P.S. Fotografie: nádherná 5 členná rodinka, která k nám až z východu Slovenska přijela a rovnou 2 dny s námi a našimi koňmi prožila, za což jim děkujeme. Těšíme se z toho všeho, čím jste u nás prošli a co jste si společně s našimi koňmi prožili a domů odnesli.

Vícero z vás z větší dáli přijíždí, a vždy se možnost ubytování v okolní naleznout dá.

A tak pokud tak z duše ucítíte, ozvěte se a přijeďte na MEDITACE s koníky a prožít se v Lásce a Moudrosti s námi a našimi koňmi.

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?