Hovoří Uradon - PŘEDMLUVA

Odkazy Duchů Dolmenů » Hovoří Uradon - PŘEDMLUVA

9.1.2023, Admin

S čistými úmysly, pravdu znající, já, dnešní Duch, do budoucna ještě člověkem, tak jako vy dnes, jsem přijal řešení a vybral si toto předurčení proto, abych zachránil vědění pro své potomky, to znamená, pro vás.

Hovoří Uradon - PŘEDMLUVA
S čistými úmysly, pravdu znající, já, dnešní Duch, do budoucna ještě člověkem, tak jako vy dnes, jsem přijal řešení a vybral si toto předurčení proto, abych zachránil vědění pro své potomky, to znamená, pro vás.


Lidé chápající a hledající naše vědění se budou na Zemi objevovat zhruba během dvou set let. Jenže jestli nic neprovedeme dnes, tak ani za dvě stě let nebude nikoho takového. Takže i dnes je třeba říkat lidem alespoň obecnou, povrchní pravdu. Můžeme odkrýt velmi mnoho, ale vy nejste schopni tolik přijmout. Tím, že nevíte, jak to všechno použít, můžete uškodit i sami sobě. To, co je napsáno v této knize, bude dobrou službou pro lidi mající Boží jiskru v srdci. Jinými slovy pro lidi, kteří jsou stvořeni k obrazu Božímu. Na Zemi totiž nežijí jen Boží lidé, ale i bioroboti, kteří zasévají spory, překážejí a škodí. Lidé někdy nevědí, kde je pravda a kde lež – tak lstivě plní svoji práci. Snaží se převzít iniciativu, vést jako by nějaký světlý pohyb a postupně všechno dezorganizovat, obelhat a pošpinit čistotu vašich myslí i čistotu vaší práce. Pracují tím způsobem, že se lidé odvracejí od světla, od pravdy a jdou zpět pod sekery svých „katů“. Proč se tak děje? Protože vy „spíte“, chodíte se „zavřenýma očima“ a nemů-žete rozeznat, kdy je „den“ a kdy je „noc“. Poradím vám: postarejte se každý den, stačí na pár sekund, podívat se na slunce s otevřenýma očima, aniž byste o něco prosili, darujte mu svoji lásku, jen mu o tom řekněte. Bez sobectví – to jsou čisté myšlenky. Věřte, že se probudíte.


Proč dávám takový ohromný význam mysli bez vlastního zájmu – zejména tím se rozlišuje dobro od zla, pravda od lži, světlo od tmy.

Láska – laskavost, Láska – pravdivost, Láska – světlo, Láska – základ, hlavní stěžeň, pravda.
Láska bez vlastního zájmu,
Láska – to je život,
Neboť Bůh – to je láska.


Až budete číst tuto knihu, otevřete svoje srdce a duši, neboť jen duše může pochopit a přijmout duchovno. Nesnažte se zatěžovat hlavu.


Energie sobectví – znamená smrt duše i ducha, později i těla. Neboť Bůh tvořil nesobecky, stvořil vše ve své lásce – Zemi, přírodu, a zvláště lidi – svoje děti. Každá bylina, kvítek, strom, zvíře i ptáci žijí, nemaje vlastního zájmu. Jen žijí a tím plní svoji misi. Jen člověka se nějakým silám podařilo obrátit na stranu proti Bohu, tzn., od sebe sama. A když člověk nakonec ztratil orientaci, kdo je ve vztahu k Tvůrci a kdo je Tvůrce ve vztahu k němu, proč vlastně člověk na Zemi žije, začali mu předkládat falešné hodnoty – je potřeba starat se jen o fyzické tělo, duše – to je něco nepochopitelného, co patří do světa fantastiky. A pak vznikly peníze. Pochopitelně, že peníze nestvořil Bůh.


Na začátku Tvůrce na Zemi vytvořil všechno tak, aby jeho děti žily šťastně. Ale „temní“ z lidí udělali „hlupáky, nechápající svůj původ“, které je velmi lehké odvést od jejich nasměrování, dát jim falešné, životně důležité odkazy a zasa-dit do jejich mysli takový smysl života, který bude dezoriento-vat a ničit samotného člověka. Což se teď i děje – hledají jen jedno – vydělat hodně peněz, dobře se najíst, bohatě se obléci, jen ne vždy je tohle hezké, touží se prostě nějak odlišit od ostatních lidí. Jeden potřebuje bohatství – v tom vidí smysl svého života, druhý potřebuje slávu – spí a vidí, jak ho všichni obdivují. A kde je čistá mysl, kde je láska? Pevně si stojící vlastní záměr.


Co že se to děje – Bůh všechno stvořil v lásce, bez vlastního zájmu. Dnešní člověk, když už něco dělá, všude kolem je cítit sobectví. Sám si toho není vědomý, ale člověk jedná proti Bohu, což znamená i proti sobě. Nikdy nemůže Boha vidět do té doby, dokud k němu neobrátí svou tvář. Nejhorší je to, že ti nikdo – ó člověče – nemůže ukázat stranu, kde se nachází srdce a pravda, kde se nachází Bůh.


Jen ty sám – ó člověče – musíš nebo můžeš najít správný směr, najít svoje srdce. Neboť už na začátku dal Tvůrce každému člověku svobodnou vůli a svobodu výběru. Zejména to se dnes, kupodivu, ukazuje největším problémem v definici a zajištění pravdy. A pravda je jedna – cesta k Bohu.

Jeden z okamžiků hledání Boha a smyslu života – dávání – neboť když dáváš, zejména v tento moment získáváš. Je to jeden z nepsaných zákonů vesmíru, tzn., i naší Země. Pak je tu ještě jeden moment v hledání svého smyslu: Bůh – láska a láska je vždycky nesobecká. Láska – pouze a jen čisté úmysly.


Otevírejte svoje srdce –
Tam duše Boha žije.
Váš hlas ona uslyší,
Vše pochopí a vše promine,
Jestliže z vás světlo září.
Nepodvádět sebe sama,
O tom mluví duše Boha.

Z knihy:Vědění - chráněné dolmeny, Autor: Alexandr Savrasov

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace