Duch Anastasia – 7,5 tisíce let<br /> VĚDĚNÍ JAK RODIT ŠŤASNÉ A BOŽSKÉ DĚTI

Odkazy Duchů Dolmenů » Duch Anastasia – 7,5 tisíce let<br /> VĚDĚNÍ JAK RODIT ŠŤASNÉ A BOŽSKÉ DĚTI

9.1.2023, Admin

Láska – to je to hlavní vědění
Láska – to je hlavní stěžeň tvoření
První předurčení muže – vytvořit šťastnou rodinu. První přeurčení ženy – rodit zdravé a šťastné děti. Všechno ostatní je druhořadé.

Duch Anastasia – 7,5 tisíce let
VĚDĚNÍ JAK RODIT ŠŤASNÉ A BOŽSKÉ DĚTI


Láska – to je to hlavní vědění
Láska – to je hlavní stěžeň tvoření
První předurčení muže – vytvořit šťastnou rodinu. První přeurčení ženy – rodit zdravé a šťastné děti. Všechno ostatní je druhořadé.


Milé ženy, na vás leží velká zodpovědnost za budoucnost lidstva vůbec, zejména pro zdravý národ Ruska. Jak mnoho „temňoučcí“ ovlivňovali vše, aby zničili a smyli z paměti Slovanů, zejména Ruských žen, roli a odpovědnost v předurčení matky. Je možné rodit člověka pro šťastný a veselý život, a je také možné rodit pro hoře, zmatení a bolest. A všechno to závisí hlavně od ženy.


Vedrusové říkali: „S tebou, překrásná bohyně, bych mohl stvořit Prostor Lásky na věky“. Bohyně odpovídala: „Jsem připravena ti pomáhat ve velikém Tvoření“. Muž neříká: „Miluji tě, vezmi si mě za muže“, a sice prosí dívku, aby mu pomohla s vytvořením Prostoru Lásky. A to je ten Prostor Lásky, je základem, základem rození zdravých, šťastných a božských dětí. Vytvořit tento Prostor mohou dva lidé – ON a ONA, protože u nich je to samotné hlavní – Láska. Kde budete tvořit svůj Prostor – závisí na vás, vaše srdce vám v tom poradí. V této době se snažte nežít knihami ani radami druhých, žijte pouze svojí duší. Následujte jí a nehledejte v jejích řešeních logiku dnešního života, neboť dnešní život – je úplně absurdní a je to jeden velký marast.

V rodině je tvůrcem muž, žena je pomocnicí. Ale vy-tvořit mohou jen dva lidé, vytvořit třetího – své dítko. Závisí na vás, co bude s Ruskem, ano i s celou Zemí, řekněme během padesáti let, neboť zde budou žít a tvořit vaše děti.


Dnešní situace v Rusku je taková, že jsou i děti bez střechy nad hlavou, které nazývají „bezprizorními“. Kdo je za to zodpovědný? Samozřejmě, otec a matka, ale matka větší mírou. S takovou jasností a pravdivostí se na ruský národ nahrnuly některé síly, aby zničily jeho duchovnost, aby zničily jeho genofond za pomoci alkoholu, narkotik a za pomoci tzv. kultury – filmy poškozující duši, pornografie a erotiky. V těchto filmech a knihách se přikládá důraz na materiálno, na peníze, a koneckonců peníze vymysleli ti, kdo nenávidí světlé, boží, kdo vychvalují prostituci, krádeže, zrady, lživost, neúctu ke stáří a ke svým rodičům. Výsledek – je ztráta skutečných hodnot a ztráta cesty k Bohu. Děti, zrozené v chtíči, se velmi lehko chytají na takovou udičku, pak jdou po cestě rozkladu a sebezničení. Spása pro vás a štěstí vašim dětem – to je navrácení se k védám. Nemáte jinou cestu k Bohu a ke štěstí, jste přece potomci vedrusů.


Je žádoucí, aby těhotná žena jedla zeleninu, ovoce a pila pramenitou vodu. Je velmi dobré, bude-li žena komunikovat se stromy, bylinami a květinami. Nejen květiny, ale i všechno ostatní nelze v žádném případě trhat, neboť to je vražda. Ano, a proč vlastně květiny trhat? Ať rostou a radují se z nich i druzí lidé. Není důležité, že ty rostliny neslyšíš. Oni tebe však slyší a povídají si s tebou. Zajdi do nějakého lesa nebo sadu a slož pro něj verše nebo zpívej písně. Daruj všemu živému svoji lásku. Řekni, že v tobě žije malinký človíček, který brzy přijde do našeho světa, že si velmi přeješ, aby miloval vše, co se bude nacházet v jeho okolí, všechny rostliny, všechny ptáčky a zvířátka.

Milé ženy, zpívejte dobré a světlé písně, protože s vámi zpívá a raduje se i vaše miminko. Takovým způsobem, člověk, který roste v břiše mámy, už ví, že svět, do kterého on brzy přijde, je laskavý a jemný, čeká na něj a už teď ho miluje. Děťátko se už z prvních dní jeho početí spojuje s energiemi našeho pozemského světa. Je nezbytné, aby budoucí matka vyprávěla děťátku o stromech, květinách atd. Například, přijdeš-li ke stromu, vykládej děťátku, jak strom vypadá, jak se jmenuje, jaké ovoce rodí, jestli je to ovocný strom, jakou mají jeho plody chuť. Když je to květina – jak se jmenuje, jak vypadá. Řekněte, jak moc máte tuto květinu rádi, poděkujte jí za to, že je. Řekněte děťátku, že až přijde do našeho světa, samo uvidí a bude si moci osahat všechny tyto krásy.


Více zpívejte, není nezbytné jen písně už napsané, je lepší vymyslet si svoje. Vyberte motiv, který se vám dnes líbí, a začněte zpívat o tom, co vidíte a cítíte: nebe, byliny, květiny, slunce nebo je déšť, který všechno umývá a omlazuje, padá sníh – jak je bílý, čistý a překvapivě krásný. Každé roční období má svoji krásu. Otevři svoje srdce a pro tebe se otevře vše tajemné, vše krásné a vše kouzelné.


V těhotenství se snaž komunikovat pouze s lidmi, kteří tě mají rádi, přijmou tvoje velké předurčení, ochraňují ho a neničí. A ptáci – ó, ti naši zpěvaví kamarádi – jak jsou potřeb-ní, tím spíše, budoucím matkám a jejich dětem. Vyprávějte miminkám o ptáčcích – ten ptáček se jmenuje tak, teď svoji píseň zpívá pro nás. Řekni ptáčkům, že jsi těhotná, že na zem brzy porodíš človíčka. Popros, aby pro něho ptáčci zazpívali svoje písně. Všemu porozumí, splní tvoji prosbu.
Když se ti nechce zpívat ani vyprávět, tak si jen sedni a seď, děťátko samo bude poslouchat a komunikovat s okolním světem. V tuto dobu je pro mámu nejideálnějším místem Rodový Statek, ale v dnešní den využijte toho, co u vás v daný moment je. Když roční období dovolí, sázejte
stromy, květiny atd., vykládejte děťátku podrobně, co děláte: že jste vykopali jamku na stromeček, potom ho zalili. Stromeček bude žít, bude růst a vždy si na vás vzpomene a bude děkovat za vaši lásku a daruje vám lásku svoji – stromy tohle umí. Později bude možné přicházet k tomuto stromu i s dítětem.


V těhotenství se snažte nosit oděvy ušité vámi samotnými, nebo vašimi blízkými. Oděv – je především energie, a když tvůj oděv bude šít člověk, který tě má rád, svoji lásku vloží do těchto ušitých věcí. A energii lásky velmi potřebujete. Bude vám pomáhat donosit vaše milované děťátko.
Nezapomeňte na jednu pravdu: „Když dáváte lásku – láska se k vám vrací“. Dejte část svojí laskavosti, přejte všem štěstí, zdraví, jaro atd.


Bez lásky oči smutné jsou,
V duši smutek, napětí.
S láskou – kvete louka znovu,
Cesta vedoucí k radosti.

Z knihy: Vědění - chráněné dolmeny, Autor: Alexandr Savrasov

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace