Duch Artazak – 9,5 tisíce let<br /> VĚDĚNÍ O ČLOVĚKU A JEHO SCHOPNOSTECH

Odkazy Duchů Dolmenů » Duch Artazak – 9,5 tisíce let<br /> VĚDĚNÍ O ČLOVĚKU A JEHO SCHOPNOSTECH

9.1.2023, Admin

Člověk – stvoření Boha,
Člověk – světlá mysl,
Člověk – smysl vesmíru,
Člověk – věčnost života.

Duch Artazak – 9,5 tisíce let
VĚDĚNÍ O ČLOVĚKU A JEHO SCHOPNOSTECH

Člověk – stvoření Boha,
Člověk – světlá mysl,
Člověk – smysl vesmíru,
Člověk – věčnost života.


Především chci říci, že tělo člověka je vytvořeno ze všeho, co se nachází na Zemi a uvnitř ní. Už víte, co je základ-ní stavební materiál – voda. Dnešní člověk natolik ztratil sebe sama, že začal strádat od přírody – tu je mu horko, tam zase chladno, jinde mokro. Váš organizmus se nemůže přizpůsobit okolí a zde vzniká nespokojenost. Znervózňuje vás to a začínáte ničit sami sebe.
Žijíce v systému, vaše mysl je nasměrována ne k Bohu, ale k tomu, jak zabezpečit svoje tělo – potřebujete hodně jídla, hodně oděvů. Fixace na materiálno, tzn., že vzniká sobeckost a závist, nutí vás vydělávat více peněz, abyste nevypadali hůře než druzí, případně lépe než oni – nákup auta, nábytku, nového oblečení atd. Myslíte si, že je to to hlavní a zejména to vám přinese štěstí. Vůbec však nemyslíte na to, kdo jste a proč vlastně žijete.


Celý dnešní život lidí funguje ve zvýšených emocích, člověk je nervózní. Tělo rychle stárne, proto se cítíme špatně a jsme nemocní. A přesto můžete žít plnohodnotně 150 – 200 let a cítit se nádherně. Tělo člověka vyniká ohromnou silou a odolností. Sám organizmus se pořád omlazuje, k tomu je potřebné nezbytné množství lásky ve tvém srdci.


Nad každou fyzickou nemocí je možné zvítězit svým vědomím, svojí myslí. Budeme-li mít od začátku správné božské pochopení, nemoci prostě nebudou. Proto jsou lidé, žijící v systému, odsouzeni k nemocem a utrpení. Systém totiž pracuje proti Bohu. Dělejte správné závěry, proč trpět a být nemocný.


Člověk do sebe vstřebává celý kosmos, a proto, nepokládejte svoje tělo pod nůž chirurga, protože do vás řežou a trpí tím Vesmír.

Z knihy: Vědění - chráněné dolmeny, Autor: Alexandr Savrasov

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace