STAROVĚKÉ NÁPISY

Odkazy Duchů Dolmenů » STAROVĚKÉ NÁPISY

27.5.2023, Admin

V této kapitole uvedeme příklad toho, co je možné přečíst na kamenech a hliněných destičkách, jež jsou objeveny na různých místech naší Země. Byl nalezen, například, kulatý disk s nápisem, který dostal název „Phaistos Disk“ („Фестский диск“). Zde je převod části jeho textu:

STAROVĚKÉ NÁPISY

V této kapitole uvedeme příklad toho, co je možné přečíst na kamenech a hliněných destičkách, jež jsou objeveny na různých místech naší Země. Byl nalezen, například, kulatý disk s nápisem, který dostal název „Phaistos Disk“ („Фестский диск“). Zde je převod části jeho textu:

„Když jdete, přemýšlejte nad cestou a ne nad překážkami. Oči se dívají po prostranství, chřípí však vdechuje vůně. Na Zemi nebude žít ten, kdo se povyšuje, ani ten, kde se ponižuje. Existuje síla a existuje slabost, ale to, co je pravá síla, to je i opravdovou slabostí. Život si sami dláždíme za pomoci tory (pravdy). Ten, kdo nenávidí (neskrývá svůj opravdový vztah) – ten miluje, neboť podstata lásky není v úsměvu na rtech, leč v upevnění ducha. Nadčasovosti není rovno tělo, nýbrž láska muže k ženě, a láska ženy ke všemu, co jí patří.“

Tora. To – to je, Ra – sluneční svit, to je světlo pravdy (slunce zaručuje opravdový život, ale ne iluzi). Tora – znamená pravda. Tora se jmenuje bible židovského národa. Není na tom nic překvapujícího, protože písmo od začátku existovalo pouze u jednoho národu – a sice Árijského (nebo-li Vedruského), a to slovo je od nich propůjčeno.

Co je možné z „Phaistos Disku“ pochopit? Pokud nebudete vědět, co znamenají slova – Tora, nadčasovost, láska, v hlubším smyslu, tak absolutně nic. Dnešní člověk opravdový smysl těchto slov nezná. Proto vám zde říkáme, že písmo vám může předat pouze záhlaví. Ta hlavní podstata, která hýbe životními procesy, se nachází na energetické úrovni.

Například když vstoupíte do energetického pole stromu, strom vám může sdělit tak hluboké poznání, jaké si člověk ani neumí představit. Stejně tak může člověk vstoupit do takových kosmických úrovní, kde jsou různá vědění a různé moudrosti Vesmíru, pomocí své vlastní životní energie. Tyto informace se k člověku dostávají v podobě myšlenek, jako odpovědi na zadané otázky. Ale aby toho byl člověk schopen, musí vrátit své božské možnosti (ztratil se kult-URA – vytratily se s ním i možnosti, zkrátka degradovaly).

A k tomu ještě mohou tyto starověké nápisy lidé přečíst (rozšifrovat) každý úplně jinak, neboť písmena Árijů – nejsou vymyšlené znaky, nýbrž genetické spirály árijského (Vedruského) kódu národu. Svět energií nelze mozkem pochopit, proto je nemožné vysvětlit, proč vše se děje zrovna tímto způsobem.

V Arkaimu se spojovaly energie Země, Slunce a Luny. Spojením těchto tří energií vznikala čtvrtá energie s názvem „myšlenka Boha“. Energie „myšlenka Boha“ se pak spojovala s energií „čas“: Při spojení těchto dvou energií bylo možné pozorovat, k čemu bude docházet na Zemi, například třeba za deset tisíc let nebo devět, osm, sedm tisíc let apod., anebo se bylo možné podívat do minulosti: Devět tisíc let nebo i sto tisíc let zpět.

Jak k tomu docházelo? Všichni už víte, že myšlenka je materiální a energie „čas“ je též materiální, i když cíl času je trochu jiný než u myšlenky. Civilizace Vedrusů, nebo Árijů, byla schopna tyto energie spojovat a číst program života, který mohli i měnit. V podobě hologramu mohli vidět to, co se přihodilo dříve i to, k čemu bude docházet v budoucnosti. Tehdy uviděli, že za deset tisíc let budou lidé odvedeni od pravdy – zabloudí:

Zapomenou svoji podstatu, svoje předurčení, voda a vzduch budou otrávené a Země začne vyzařovat jiný zápach, a to škodlivý zápach dýmu a spáleniny. Ale špatný život měnit prudce na dobrý nelze – docházelo by tím k velkým katastrofám. Jenže oni také uviděli, že bez jejich přičinění může Země zemřít, proto zařídili pozvolný přechod od špatného k dobrému – pouze pozvolný přechod.

My – Bílá civilizace Védů, tedy Bělovodí – vám navrhujeme:

„Předepsali jsme na Zemi program lidského života s neotřesitelnou a kvetoucí Věčností. Božská Myšlenka naplnila živou energii „času“ a nevytvořila časové cykly života Země a lidí, nýbrž vytvořila pouze jeden cyklus s názvem Věčnost. Slovo, to je energie ŠTĚSTÍ – je tím hlavním, jak to bylo na začátku vymyšleno Bohem. Vrátili jsme božskou podstatu do Kola Věčnosti.

Energie ŠTĚSTÍ bude tou hlavní energií na Zemi i ve Vesmíru.

Lidé, kteří píší živou energii ŠTĚSTÍ živými stromy na živou Zemi, jsou v podstatě tvůrci Věčnosti, ale jsou to pouze ti, kteří to dělají bezelstně, upřímně, takzvaně od duše, pro dobro všeho na Zemi.

Nezapomeňte však na slova svých předků, která napsali na disk („Phaistos disk“): „Když jdete, přemýšlejte nad cestou, ne nad překážkami.“

Z knihy Bělovodí - Bílé Védy

Autor: Alexandr Savrasov

Z edice knih Vědění Prvopočátků

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace