JÁ A ETIKOTERAPIE

T, lk » JÁ A ETIKOTERAPIE

9.1.2023, Admin

Když začala jsem svou duší k pojmu ETIKOTERAPIE čím dál více přitahována být, netušila jsem, co vše díky ní – ETIKOTERAPII mohu objevit. Začala jsem se o ni nadšeně zajímat, až začalo mne to k jednomu konkrétnímu člověku, k MUDr.Vladimírovi Vogeltanzovi směřovat. Pocítila jsem, že u něj základní a následně pokročilé kurzy etikoterapie absolvovat mám, že díky nim o to více mohu bádat v hlubinách – v hlubinách lidských duší, jejichž nositelé dnes ani mnohdy netuší, jak obrovský potenciál, jak jedinečné schopnosti, v sobě, v Člověku nosí.

JÁ A ETIKOTERAPIE

Když začala jsem svou duší k pojmu ETIKOTERAPIE čím dál více přitahována být, netušila jsem, co vše díky ní – ETIKOTERAPII mohu objevit. Začala jsem se o ni nadšeně zajímat, až začalo mne to k jednomu konkrétnímu člověku, k MUDr.Vladimírovi Vogeltanzovi směřovat. Pocítila jsem, že u něj základní a následně pokročilé kurzy etikoterapie absolvovat mám, že díky nim o to více mohu bádat v hlubinách – v hlubinách lidských duší, jejichž nositelé dnes ani mnohdy netuší, jak obrovský potenciál, jak jedinečné schopnosti, v sobě, v Člověku nosí.

Velmi brzy zjistila jsem, že od malička cestou etikoterapie jdu, že pro mne to vlastně není vůbec neznámý pojem, ba naopak s ní plně v Propojení Jsem. Již jako malá holka spoustu otázek jsem měla, jen na hlas jsem je vyslovit nemohla, cítila Jsem, že bych nepochopena byla, a tak jak uvnitř mne samé z čisté touhy otázky vznikaly, tak se mi i z mého nitra, z mé Boží částečky, postupně odpovědi dostávaly. Pochopila Jsem posléze, že takto Člověk s Bohem, se Zdrojem, s Vědomím propojen může být, jen je zapotřebí v co největší čistotě duše i úmyslů být, aby Člověk mohl čistou odpověď uslyšet, pocítit.

Vždy jsem velkou milovnicí života byla, miluji jeho lehkost, dokonalost, radost, moudrost, smích, ale stejně tak od malička s naším bohulibým nástrojem – energií mysli – různě pohrávala Jsem si, bavilo mne pozorovat své myšlenky, následné děje v životě, byla jsem takovým velkým pozorovatelem všeho dění, ráda jsem si dávala vše do souvislostí a nacházela smysl tam, kde jej jiní neviděli, často slýchávala jsem ze svého okolí věty jako „Ty jsi zase zamyšlená…nemysli tolik, nebuď tak vážná….ty jsi nějaká přemoudřelá apod…:-)…..“…ale já nepřestávala, naopak stále více do hloubky věcí jsem se dostávala, to mne neskutečně bavilo a baví, neboť to má podle mne obrovský smysl pro věčnost našich duší, to vše co skrze naší mysl (čistou mysl), hloubku našich duší, skrze Bytí Člověkem zažíváme. Už jako dítě ptala jsem se sama sebe…Co to znamená býti Člověkem? Jaký je můj úkol zde na Zemi? Jaké máme propojení s Vesmírem? A mnoho otázek začínajících PROČ? PROČ? PROČ?

Proč lidé zažívají tolik bolesti, smutku, utrpení? Kde se to všechno bere? Vždyť to nemá nic společného se šťastným životem, který máme přeci žít? Odkud to přichází, když nám to není vlastní?

Zajímaly mne příčiny všeho dění a ty, se mne skrze mou čistou touhu dojít k poznáním a uvědoměním, začaly zvědomovat – ve slovech, větách, odkazech, obrazech….Cítila jsem už tenkrát, že je důležité jít vždy do hloubky věcí, ke kořenům, abychom mohli přesně a jasně navnímat, kde ony příčiny pramení a naložit s nimi, nejen být na povrchu a chlácholit se ledasčím, či jen odstraňovat následky. Líbilo se mi s tím spojené i převzetí veškeré zodpovědnosti za to, co v životě děje se mi, a tak z rolí obětí a tyranů vystoupení. Tou čistou touhou pochopit, poznat, pocítit a následně s tím správně naložit, mi bylo a je umožněno dostávat se do hlubin všeho dění.

A tak je to i s ETIKOTERAPIÍ – která hledá v životě nemocného místo, kde se odklonil od vesmírného řádu věcí, od zákona lásky a jednoty. Je-li nalezeno a odstraněno ono blokující přesvědčení a změněn životní způsob, může teprve dojít ke skutečnému uzdravení v duchu, a tím i k vymizení hmotných příznaků v těle. Stejně tak dochází u lidí k proměnám jejich životů, pokud se jim nedaří, tak jak by si přáli - uvízli ve slepé uličce, nemohou najít životního partnera, mají narušené vztahy v rodinách, citově strádají, jsou ve finanční či jiné tísni apod.

ETIKOTERAPIE – je nádherná, čistá metoda, spojena plně se zodpovědností a mocí nad vašimi vlastními životy, plně nápomocna tomu, kdo nehledá viníky všude kolem sebe, ale předně se dívá sám do sebe a chce dojít k proměnám, pochopení, uvědomění všeho dění a plně zodpovědnost a moc nad svými životy do svých rukou převzít a tím se opět silný, celistvým, vědomým tvůrcem svého života stát.

ETIKOTERAPIE – je pro ty, kteří už přestali hledat příčiny svých nemocí a životních obtíží ve hmotě a začali je hledat ve své duši. Žádný lékař ani léčitel nemůže Člověku vrátit skutečné zdraví, nevnímáme-li smysl poselství nemoci (či čehokoliv, co děje se mi), která začíná vždy, když nastane odklon od základních mravních principů.

ETIKOTERAPIE – je tak jedinečným pomocníkem při procesu sebeuzdravování a vědomého duchovního růstu těch, kteří už chtějí převzít zodpovědnost za svůj život do svých rukou a uzdravit se sami. Vzhledem k všeobecnému úpadku mravnosti je etikoterapie cestou k uzdravení jedince i celé společnosti. Tím, že si klade za cíl zdraví ducha – duše – i těla, stává se etikoterapie medicínou budoucnosti. Jestliže klasická medicína má za cíl zbavit člověka nemocí, cílem etikoterapie je zbavit ho způsobu života, který k ní vedl. Opravdově a trvale se totiž můžeme uzdravit jen poctivou prací na sobě. Ve všech ostatních případech platí ono lehce nabil, lehce pozbyl, ať už je to cokoli – vědecká medicína, akupunktura, homeopatie….Etikoterapie uzdravuje nemocné vztahy k sobě a druhým. (MUDr.Vladimír Vogeltanz).

Miluji ETIKOTERAPII, tuto nádhernou, moudrou, smysluplnou a čistou metodu vedoucí Člověka k hlubokým vněmům, vhledům, procitnutím, pochopením, uvědoměním a to jak sebe samých, všeho dění, ale i Božích a Vesmírných principů a konů a tak Člověka vedoucího ke stále kvalitnějšímu a šťastnějšímu životu, kterým je prospěšný nejen sám sobě, ale celé naší Jednotě.

Prošla jsem si a procházím celoživotně, neustále, prací na sobě samé a tak mohu skrze své prožity, zážitky, uvědomění, pocítění – vjemy, nápomocna býti ostatním lidem a všem živým Bytostem tak, aby opět šťastni byli a Láskou, která je v každém z nás, opětovně zářili, to vše pro to, aby společně Jsme překrásný život – Bytí na planetě Zemi (a posléze i na dalších planetách) vytvořili. Toto má totiž ten největší a nejhlubší smysl – opět Ráj na planetě Zemi vytvořit a žít….

Své terapie, léčebné konzultace tedy propojené především s ETIKOTERAPIÍ mám, rovněž své intuitivní schopnosti a techniky využívám, stejně tak i RODINNÉ KONSTELACE, VNITŘNÍ KONSTELACE, REGRESNÍ TERAPIE (avšak bez použití hypnózy) a další formy, které z popudu mé duše vycházejí, např. LÉČENÍ SKRZE ZLATOBÍLÉ SVĚTLO s ENERGIÍ LÁSKY a ENERGIÍ ŽIVA v Propojení, LÉČIVÉ ENERGETICKÉ DOTYKY, které každého klienta na duši i tělech. (včetně těch jemnohmotných) hřejí. Nyní momentálně v té době jsme, kdy do hloubky se naše podvědomé programy a přesvědčení na povrch vytahují, to vše proto, aby již dále naše životy negativně neovlivňovaly a my o to svobodněji mohli jsme dýchat a žít.

Těším se na vás….s Láskou a Úctou

Arménia Vedrussa

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace