Vědomí, podvědomí a nevědomí  - proniknutí do hlubin sebe samých

T, lk » Vědomí, podvědomí a nevědomí  - proniknutí do hlubin sebe samých

9.1.2023, Admin

Ve společných terapiích s klienty procházíme všemi úrovněmi naší Bytosti, tak jak nás to v daném okamžiku vede a otevíráme, zvědomujeme vše co je právě potřebné, abychom všechny souvislosti poskládali do jednoho celistvého obrazu, který tak můžeme lépe pochopit a dále uchopit.

Vědomí, podvědomí a nevědomí  - proniknutí do hlubin sebe samých

Ve společných terapiích s klienty procházíme všemi úrovněmi naší Bytosti, tak jak nás to v daném okamžiku vede a otevíráme, zvědomujeme vše co je právě potřebné, abychom všechny souvislosti poskládali do jednoho celistvého obrazu, který tak můžeme lépe pochopit a dále uchopit.

Stěžejní oblastí, s kterou pracujeme, je energie mysli, neboť právě ta nás a naše životy ovlivňuje tím nejzásadnějším způsobem. Mnoho z nás už tu vědomou část mysli krásně pochopenu a uchopenu má, doslova je v tomto místě nás samých uklizeno, vyšperkováno, naleštíno, už si uvědomujeme mnohé a dokážem s tou vědomou myslí celkem dobře zaobcházet. Ale s tou podvědomou a nevědomou částí naší mysli ještě zdleka nemáme ve většině popracováno tak, jak bychom si přáli a jak by záhodno bylo. A proto se ještě ve svých životech můžeme dostat do situací, které ani nechápeme, kde se stále berou a proč se nám třeba stále dokola opakují a zas a znovu je prožívíme, resp. se s danými situacemi opakovaně setkáváme.

Kdysi dávno a po dlouhý čas však naše mysl byla v tom nám Bohem darovaném naladění, tedy byla čistá, láskyplná, tvořivá a svou rychlostí se přibližovala mnohdy mysli Boží, z které vše v našem Vesmíru existující vzniklo – planeta Země, život na ni, planety, hvězdy a další součásti Vesmíru včetně nás – Čelo-věků. Když jsme se však v jistém údobí našich dějin více a více z Božského způsobu života do způsobu života Matrixového (systémového) dostávali, tím více jsme my i naše mysl degradovali. Skrze tento destruktivní způsob života a zkušenosti v systému se i naše mysl z toho čistého, láskyplného naladění dostávala více a více do stavu destruktivního. Však také zkušenosti, kterými jsme v posledních staletích, tisíciletích procházeli, často pro nás zdrcující, ničivé byly,tedy prožili jsme své životy nejen radostně a šťastně, ale to štěstí a radost nám byly často skrze opakované destruktivní události – války, nemoce, násilí, zvěrstva proti Bohu, Člověku, životu jdoucí,  vzaty a nás na všech úrovních více a více poznamenaly.

Proto, aby se naše mysl dostala více a více do toho našeho původního, přirozeného vědomého naladění, potřebujeme popracovat jak se všemi těmi vnitřními zraněními na duši, na srdci, na tělech (i jemnohmotných), tak právě i se všemi úrovněmi naší mysli, která s tím vším souvisí.

A tak zvědomujeme, otevíráme to, co bylo ukryto, často i dlouhodobě, a tak pěkně uhnízděno právě v našem podvědomí a nevědomí. Jedná se často o traumatické zápisy z našeho dětství, dospělosti, ale i minulých životů (v rámci duše je vše stále v Propojení), naše programy, vyhodnocení, přesvědčení, ke kterým jsme v jisté etapě cesty naší duše došli, ty nás však negativně ovlivňují v našem současném životě, dále potlačené, vytěsněné emoce, různé strachy, obavy, pochybnosti, rodové vzorce, zkostnatělé způsoby uvažování apod. Toto destruktivní naladění naší mysli, především podvědomí a nevědomí nám pak brání v tom, abychom dokázali kvalitně, plně šťastně, radostně, vědomě prožít svou přítomnost a využívat svého tvořivého potenciálu naplno.

Proto v terapiích transformujeme celou oblast naší mysli skrze Pochopení, Přijetí a Lásku, rozpuštění těchto starých, destruktivních programů a naladění více a více na úroveň čisté, tvořivé mysli – uvolňujeme tak místo v našem podvědomí daleko láskyplnějším, šťastnějším programům, přesvědčením, a vůbec tím transformujeme celkový pohled na nás, naši minulost. A to je totiž velmi zásadní. Neboť temnota za systémem schovaná nás chtěla držet v tomto destruktivním naladění, v co největším zapomněním sebe samých, našich původních pramenů a v co největším odpojení od duše, od Boha, od Zdroje. To bylo ostatně její úlohou, jejím cílem, aby mohla realizovat ona ty cíle své, s nečistými úmysly stvořené. My však již nemusíme na tuto její hru přistoupit a pokračovat, můžeme se rozhodnout sebe, své životy, vše změnit tak, abychom opět těch nejvyšších kvalit dosáhli a tak se také více a více k našemu předurčení a bohulibému využití našich schopností dostali.

V současné době energie proudící na Zemi stále silnější a intenzivnější jsou a tak i velmi nápomocny těmto hlubokým proměnám nás samých. Díky těmto energiím a společné práci se můžeme dostat do hlubin podvědomí a nevědomí, aniž bychom procházeli hypnózou apod. a můžeme s těmito částmi naší mysli do hloubky popracovat – přepsat starý limbický otisk a rozpustit jakékoliv destrukční programy či přesvědčení.

Pokud budete chtít svou vnitřní transformací do hloubky projít, ze začarovaného kruhu nepříjemných pocitů, myšlenek, způsobů se dostat a k vysvobození sebe samých, své mysli, dojít, své 3 součásti své mysli – vědomí, podvědomí, nevědomí usouladnit – a tak o to kvalitněji , šťastněji v přítomnosti duší a z duše žít a tak si svou světlou budoucnost tvořit, kontaktujte mne do zprávy na messengeru anebo na některý z uvedených kontaktů a můžeme domluvit společné sezení (léčebnou konzultaci, terapii). Více informací a recenzí mých klientů naleznete na mé FB terapeutické stránce Arménia Vedrussa – léčebné konzultace, terapie, návrat k životu z duše.

Těším se na vás…♥

Arménia Vedrussa 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace