LÉČEBNÉ KONZULTACE, TERAPIE, MEDITACE S KOŇMI - kompletní proměna života a návrat k životu duší a z duše

T, lk » LÉČEBNÉ KONZULTACE, TERAPIE, MEDITACE S KOŇMI - kompletní proměna života a návrat k životu duší a z duše

4.1.2024, Admin

Rok 2023 se nám chýlí ke konci, Zimní Slunovrat již velmi blízko je, a jeho energie pomalu cítit lze.... a tak tento nadcházející zimní čas vybízí nás k rozjímání nad mnohým, ke kompletní proměně našich životů především.

LÉČEBNÉ KONZULTACE, TERAPIE, MEDITACE S KOŇMI - kompletní proměna života a návrat k životu duší a z duše

Rok 2023 se nám chýlí ke konci, Zimní Slunovrat již velmi blízko je, a jeho energie pomalu cítit lze.... a tak tento nadcházející zimní čas vybízí nás k rozjímání nad mnohým, ke kompletní proměně našich životů především.

V tomto silně transformačním čase si máme v sobě zodpovědět na otázky - Kam kráčíme ? Jakým směrem se dále vydáme ? Co pro změnu svého života, pro sebe samé, své děti, svou rodinu, své rody, národy - celý lidský rod uděláme ? Jaký odkaz na Zemi svým dětem, našim rodům, planetě Zemi po sobě zanecháme ? Jakou další cestu si zvolíme ? A je naše cesta v souladu s naší duší? Žijeme duší a z duše v každém svém okamžiku, tak, jak nám - Čelo-věkům - přirozené a vlastní je ? Žijeme v souladu s naším předurčením ? Žijeme v souladu se svým mužským anebo ženským principem ?

....a dále ujasnit své další kroky....

A protože v zásadním čase volby svého dalšího osudu každý jediný z nás je, vyžaduje tento čas skutečně mnohé. Především pak jasné ROZHODNUTÍ jakou cestu ze 2 možných možností si zvolíme:

1. zůstat (na planetě Zemi a pokračovat v Čelo-věčném Bytí ) ? anebo

2. odejít -být odejit (z povrchu zemského, Čelo-věčného Bytí - do jiného vesmírného prostoru, jiné formy Bytí ) ?

A jestli to bude možnost č.1 anebo možnost č. 2, o tom naše vnitřní naladění rozhoduje, tedy sami sebe neošálíme . A i když to na povrchu vypadá, že mnozí zachránit se chtějí a všemožné kroky pro svou záchranu podnikají, často, podvědomě, duše právě možnost č.2 zvolí si. Neboť možnost č.1. příliš náročná, nedostupná, komplikovaná pro ně v tuto chvíli je.

A pamatujme: nic není špatně, každý bude více a více v realitě té, v které si skrze své vnitřní nastavení - své nitro - volí být, v realitě té, která s ním souladná je. Současný transformační proces tedy neskutečně ryzí, milosrdný a spravedlivý pro všechny je a pro nejvyšší Dobro každého jediného z nás, celé naší Jednoty se děje.

Pokud však vaší volbou možnost č.1 je, je zapotřebí učinit pro ni kony mnohé. Pro ni a její úspěšné zvládnutí je totiž prvotně nutné čistou touhu v sobě mít, k čistotě duše své se stále více přiblížit, tedy morálně se očistit, hlubokou vnitřní transformací projít a čisté úmysly ve všech směrech neustále mít.

Je totiž zapotřebí uvědomit si jednu stěžejní věc, při stavu planety Země, do kterého jsme ji - my lidé - opět dovedli a tak i sebe samé (hluboká vnitřní degradace) a život na ni, by za dosud běžných okolností, posloupností k další celoplanetární katastrofě došlo.

Poprvé v dějinách lidstva se však děje to, že k celoplanetární katastrofě nedochází a Člověk má poprvé možnost vystoupat (navýšit vibrace své, zvýšit úroveň vědomí svou) spolu s ní, neboť vibrace planety Země se zvyšují každým jediným okamžikem a k tomu samému jsme vyzýváni i my, pokud chceme v Čelo-věčném Bytí pokračovat a zůstat na Zemi.

Pokud si tedy možnost - zůstat - zvolíme, je však zapotřebí učinit mnoho nezbytných kroků, změn a projít hloubkovou proměnou sebe samých. Uzavřít staré záležitosti (starou karmu), často také vyjít ze své komfortní zóny, opustit "zajeté" koleje, rádoby "jistoty" a třeba i lidi, které na čas blízcí nám byli, přesunout se třeba i z jednoho koutu Země na druhý, odejít z nefunkčních rodinných, partnerských, mezilidských vztahů, systémových zaměstnání či jiných svých dosavadních působišť, zanechat staré, zkostnatělé, ničivé způsoby chování, přemýšlení, stejně tak i skončit přenášením starých destruktivních rodových vzorců nutné je, není možné nést si dále ani svá vnitřní zranění, bolesti, nezpracované věci z minulosti, zlobu, nenávist, neodpuštění, nepřijetí, odpor, pocity viny apod. a neustále se do nich zacyklovat, neboť těmito způsoby destruktivní způsob života na Zemi živen byl a vládu temnoty nad Zemí umožnil.

Proto vše destruktivní, ničivé pro Člověka, pro Zemi a následně ničivé pro celý Vesmír již nebude možné.....vše postupně z povrchu zemského (za rozličných okolností) odcházet bude. Již nebude umožněno v tomto starém, matrixovém způsobu života pokračovat, neboť právě on - lživý, destruktivní svět - před svým absolutním kolapsem je...a postupně budou se bortit všechny podsystémky celého tohoto systému, a tak i všichni, kdo mu budou do poslední chvíle sloužit či jej slepě následovat, tedy slepé následování destrukce, přinese danému Člověku zase jen destrukci, destrukci sebe samého....

Chcete-li tento stav, nejdříve svůj vnitřní a posléze ten vnější (skrze sebe) změnit, nebo procházíte-li již svou vnitřní proměnou a momentálně se ocitáte v situacích, s kterými si sami nevíte rady, velmi ráda vám s nimi nápomocna budu - prostřednictvím terapií, léčebných konzultací - a můžeme na věcech popracovat společně.

Pokud máte jakékoliv potíže, máte pocit, že se ocitáte na životní křižovatce a nevíte, jakým směrem se vydat dál, cítíte se být v bezvýchodné situaci, zvláště na základě celospolečenské situace, kterou v současné době zažíváme, máte smutek na duši, cítíte strach, bezmoc, beznaděj, máte-li zdravotní potíže, potíže psychické nebo fyzické, nepřichází-li Vám do života ten pravý partner, hojnost, bortí-li se Vám pracovní možnosti, Váš život, máte-li strach o své živobytí, máte napjaté, disharmonické rodinné vztahy či vztahy s lidmi ve svém okolí, nevíte-li si rady se sebou, se svým životem a jak řešit věci, které se vás hluboce dotýkají anebo řešíte-li zdánlivě banální situaci a nedokážete-li se v ní orientovat či pohnout dále anebo "jen" cítíte, že se máte se mnou spojit v terapii či meditaci s koníky, kterým se rovněž s mou dcerou věnujeme, a které pomáhají navrátit skrze koňskou duši ke své vlastní duši – těm z vás budu velmi ráda nápomocna, tak i se svou dcerou při meditaci s koňmi.

Těm z vás, kteří stojíte o uzdravení a návrat ke své duši a k životu duší, nabízím pomoc jak formou MEDITACÍ S KOŇMI, tak i formou etikoterapie, intuitivních vhledů, uvolnění rodových a karmický zátěží, vnitřních konstelací, střípků z minulosti, které stále nezpracované jsou, rozpuštěním starých destruktivních programů a přesvědčení, léčením zlatobílým a fialovým světlem - rozpomenutím se na svou skutečnou podstatu - to vše v Propojení.

Člověk – nejsilnější Bytostí ve Vesmíru je a má mnoho úžasných schopností, než-li se však k nim zcela navrátí je zapotřebí mnohé napravit, v sobě uzdravit, ze stavu nadřazenosti anebo poníženosti vyjít, bude-li on sám ovšem chtít. A proto Jsem tu, abych vás podpořila na vašich cestách životem a pomohla vám s vašimi bloky, podvědomými destruktivními naladěními, bolestmi na duši, které vám brání v dalších posunech a v dostání se do novodobé vědomé, Boží síly, ve které potřebné je, abychom ve stále větším počtu byli. Již totiž není čas ztrácet čas, Matička Země volá S.O.S. a celý Vesmír s ní

Kontaktovat mne můžete zde na FB profilu do zpráv na messengeru, emailem na andrea.rodovacesta@gmail.com anebo telefonicky na tel.č.: +420 730 684 603 (Česko), + 421 919 199 244 (Slovensko) domluvíme termín terapie anebo meditace s koňmi a sdělíme si tak více.

Další informace o mne a mých aktivitách, stejně tak podrobnější informace o terapiích, meditacích s koňmi, tak i mých kurzech, seminářích apod. naleznete rovněž na mých webových stránkách

www.armenia-vedrussa.com a FB stránkách: Arménia Vedrussa – léčebné konzultace, terapie, návrat k životu z duše, kde naleznete i některé recenze klientů.

Těším se na vás…..

S Láskou

Arménia Vedrussa

 

Komentáře

Antispamová ochrana: Je-li dnes středa, co bude zítra?

Terapie, léčebné konzultace