STŘÍPKY Z TERAPIÍ

T, lk » STŘÍPKY Z TERAPIÍ

4.1.2024, Admin

Co je mým posláním? Jaká je má úloha v tomto životě?
Často lidé vědět chtějí, co je jejich životní úlohou či posláním. Pro co tu na Zemi vlastně přišli? Proč jsou tady? Co je a má být smyslem jejich života? - neboť na to hlavní, své předurčení zapomněli

STŘÍPKY Z TERAPIÍ

Co je mým posláním? Jaká je má úloha v tomto životě?

Často lidé vědět chtějí, co je jejich životní úlohou či posláním. Pro co tu na Zemi vlastně přišli? Proč jsou tady? Co je a má být smyslem jejich života? - neboť na to hlavní, své předurčení zapomněli

Svět ezoteriky, různých náboženských nauk či duchovních cest často prezentuje život na Zemi jako život v utrpení a planetu Zemi jako Školu, do které jsme svým zrozením vstoupili, anebo je nám život na Zemi prezentovaný jako HRA. A že jsme tu proto, abychom duchovně rostli, hráli si, a až se dostaneme z toho tzv.„utrpení“, nebo se posuneme do vyšších úrovní této hry, nebude nic těžkého, chybného v nás, pro co bychom se už vraceli, budeme již dostatečně hravými a sehranými, procitneme a staneme se Mistry Osvícenými, pak už se konečně na planetu Zemi zrozovat nemusíme, neboť budeme již konečně duchovně vyspělými bytostmi, těmi čistými – no a ty, co by tu dle nich pak už dělali, že? Když můžou už být tzv. DOMA.

Samozřejmě se dá na věci dívat různými pohledy, z různých úrovní a také slyšet lživé, iluzorní výklady, dogmata, přesvědčení anebo naopak vnímat ty odpovědi čisté, pravdivé, objektivní, které v našich duších rovněž dřímají.

Mé vnímání je takové a mám jej v sobě už od dětství, že jsme si tu na Zemi dlouhý čas šťastnými životy žili, než-li jsme se do naší přirozenosti obrácenému způsobu života obrátili. Tedy přesně do toho našeho protipólu…..kdy vydali jsme se právě cestou poznání světa technokratického, který ničivý je na všech úrovních, tudíž nás opravdu vždy zavede k naší vlastní záhubě a nejdříve do stále většího utrpení.

Toto utrpení ještě temnotou znásobeno bylo rozličnými symboly, jako je např. vyobrazení Ježíše na kříži. Abychom věděli, když náhodou bychom se cestou jakou šel On – Ježíš – vydali, tak bychom přesně takto dopadli – ukřižováni byli. A tak nejspíš i proto, raději v područí temnoty mnozí žili, než-li, aby tu ve jménu Pravdy a Lásky, ve jménu Boha a své krásné Božské podstaty byli, když takové varování tu je…kdo kráčí s Bohem nebo k Bohu, ten ZHYNE…

A tak se nám ten šťastný, radostný život jaksi do UTRPENÍ, BOLESTI, NEMOCÍ, rozličných ZVRÁCENOSTÍ a POKŘIVENOSTÍ zašmodrchal a namísto ŠTĚSTÍ, RADOSTI, ZDRAVÍ a dalšího ROZVOJE svých schopností, jsme jako lidstvo do stále větší degradace upadali, až dostali jsme se do stále slabší energetiky, do stavu, kdy si s námi čím dál jednodušeji pohrávali – ti – co pro nás ten protipólný způsob života stvořili, abychom již nežili, nerozvíjeli své schopnosti, ale naopak živořili. A tak jsme se nemocnými, nemohoucími stali.

A tam opravdu pak UTRPENÍ na všech úrovních jsme čím dál více zažívali, neboť jsme se čím dál více od Boha a své Božské podstaty vzdalovali…a tak zapomněli na to Kým Jsme a kde naše původní prameny pramení….

Proto prvotní naší úlohou je dostat se z tohoto stavu UTRPENÍ, UZDRAVIT SE z těch všech otřesů, kterými jsme za posledních pár tisíců let prošli. Vytvořit opětovný Prostor Lásky v sobě a posléze je tvořit kolem sebe….být skrze své , svou duši s Bohem – s tím naším jediným a pravým – čistým ZDROJEM….neboť díky tomu pak dostáváme se zpátky k sobě, do své síly, Boží síly v nás….a díky ní se opět stáváme MISTRY našich životů a můžeme konečně začít skutečně TVOŘIT a ŽÍT, tak jak nám Člověkům vlastní je.

A jakou další cestou rozhodneme se jít, to nám pak naše vlastní duše nejlépe napoví, neboť jsou věci, s kterými jsme již z minulosti pevně spjati a další zkušenosti nabrali jsme i v našich životech v tom nám nepřirozeném, protipólném světě a ty nám čím dál více ku prospěchu mají být, neboť díky těmto nabitým zkušenostem o to silnějšími, láskyplnějším a vědomějšími bytostmi můžeme být. A tak do budoucna i sebe, Božský princip – šťastný způsob života, Pravdu a Lásku na Zemi ochránit, a to před jakýmikoli vnějšími vlivy.

Pro to je však zapotřebí svou minulost a tj. vše do této chvíle skrze Přijetí, Pochopení a Lásku transformovat – proměnit – a tím ji povýšit do té úrovně, aby nám ku prospěchu byla a né již více nás dolů tahala….….naopak nás zpevnila, zesílila a do dalších úrovní a rozměrů nás tak zavedla.

Pak když větší spojení se svou duší máme, ze žijeme, tím více nám odpovědí chodí a otevírá se, a to i v tom smyslu – našeho dalšího směřování, životního cíle a naplnění, a to se neustále rozvíjet, posouvat může…neboť Bytí Čelo-věčné nekonečné, tedy věčné je, pokud ovšem s Božskými principy plně spjati Jsme.

S Láskou a přáním nechť daří se nám všem více se se svou duší, srdcem spojit a nechat lidství v nás všemi směry rozvinout a proudit…..

Arménia Vedrussa

P.S. Být láskyplným, dobrým Člověkem vděčným rodičům, Bohu za život a Matičce Zemi za všechny dary a v souladu s ní a Božským principem, svým S-VĚDOMÍM žít je NEJVÍC

A pokud si v něčem stále ještě nevíte rady - ozvěte se mi...velmi ráda vám ve vašich dalších proměnách a posunech nápomocna budu...nechť opět své předurčení – dávat Lásku všemu živému a být základním harmonizačním článkem celého vesmírného řetězce – opět společně naplníme….

https://www.armenia-vedrussa.com/kontakt

Komentáře

Antispamová ochrana: Napište číslo 100 slovem

Terapie, léčebné konzultace